Oldalak

2015. november 15., vasárnap

Szerzemények- az elmúlt hónapokból

Korábban már volt ilyen posztom,ahol ömlesztve megmutattam egy pár dolgot amit mostanság szereztem be halloween alkalmából (: Azóta összegyűlt még pár dolog,meg volt rendelésem is amik megjöttek és idevágnak- pl. Restyle-ról megint ♥ - illetve ide csatolom akkor már a Joy napos termékeket is.

Halloweeni dolgok
Lidl-s vödrös gumicukor, amiben sok különböző formájú cukrok vannak. Egy szintén lidl-ből való koporsó alakú sütőforma,amin egyébként a kereszt formája tetszik nagyon. A kis csomag denevér vateráról van azt hiszem.

Közelebbről. Majd egyszer ha lesz saját fészkem,ott kiteszem. Nagyon cukik és jó sok van belőlük.
Az első cuccot ajándékba kaptam egy volt barátomtól,nem tudom miért,de kedves gesztus. Ez ilyen mini szendvics tűző,boszorkány sapka formájú tárgy, szerintem ebayről ♥ A másik egy lidl-s jégkocka tartó.

A boszorkány sapkák közelebbről.
Na én a nagy tészta utáló!!! :D  De nem bírtam kihagyni a fenébe is,mert baromi édes figurák vannak benne.
Mécses
A bal oldali szalvétát ajándékba kaptam,a másikat a Kik-ből vettem (:

No ezeket már egy csajtól kaptam ajándékba egy nagyobb rendelésem mellé. Egy füli,meg egy nagy ankh díszdobozban ♥

A rendelésem egyik fele ez a három könyv volt. Ezt Felony ajánlotta nekem,pedig eredetileg nem akartam elolvasni,mert nem tartottam sokra a könyvet,és a sztorija se izgatott különösképpen,viszont adok neki egy esélyt. Na és ez a lány pont akkor dobta fel eladásra a könyveit,mikor én ezt kiterveltem,hogy na el kéne olvasni. Ráadásul az az ankh medál amit ajándékba kaptam, minden vágyam volt már egy ideje.  Creepy.

Ez meg a másik fele volt a rendelésnek a lánytól! Gyönyörű szép csipke napernyő- fotózáshoz tökéletes lesz majd szerintem.
Restyle-ról
Erről az oldalról rengeteg rendelésem volt már és még tényleg sose csalódtam benne. Az a jó,hogy mostanában újra lehet rendelni,mert páran a csajokkal összejöttünk és közös megrendeléseket csinálunk és legtöbbször emiatt postaköltség sincsen!
Rendeltem egy Addams Family-s pólót, egy Morticia Addams-es pólót és azóta még kettő Addams Family-s pólót *-* Azok most érkeznek meg majd.

Joy- napok
Én ezzel úgy voltam,hogy letudom első napon és viszlát. Meg is vettem már másfél héttel ezelőtt az újságot, szét is vagdostam a kuponokat és mindent elrendeztem. Természetesen,hogy ne menjen egyszerűen, valaki az utolsó pillanatban kidobta véletlenül az egészet (és tuti hogy eldobták,mert nem jött elő azóta sem), így rohanhattam le az újságoshoz csütörtökön,hogy vegyek valamit megint,amiben vannak kuponok.
Aztán húgommal mentünk és célirányosan felvásároltunk mindent ami kellett.
Ezek közül a dezodor kivételével minden Dm-es. Micellás vízre már régóta szükségem volt, a L'oreal balzsamomból van még,de mivel volt rá akció,ezért alap,hogy megveszem és egy Fa spray. A Rexona meg Rossmann.

Oh,a L'oreal szempillaspirál ♥ Ezt Felony ajánlotte szintén, és használtuk is rajtam: nagyon szépen hosszítja a pillákat (az enyémeket legalábbis). Ez a sima,origin szempillaspiráljuk. Az alapozó meg egy Astor- azért kellett újra ilyen,mert húgom legutóbb elhasználta az enyémet és nem is próbáltam ki. Nyx helyett egy ideig most ezt kell használnom-remélem beválik.

Egyéb dolgok


Volt egy kis Müller vásárlásom,ugyanis csak ott van a Nyx stand. Elfogyott az alapozóm és eredetileg azt szerettem volna újra venni,de nem volt! Nem lehet ilyen pumpásat kapni itt és ez borzalmas. Helyette viszont találtam alapozó alapot,amit mindig is szeretem volna- de abból is kifutó és utolsó darabot! Mázli. 
Ezzel festem minden nap a szemöldököm- nagyon szépen és könnyen lehet vele festeni, szép vékony vonalvezetést lehet vele csinálni és ráadásul nagyon tartós. Egy átbulizott, szétizzadt éjszaka után is fent marad (tapasztalat..).

Az első az alapozó alap. Ez is nagyon kellemes. Én egy ideig az Alverde alapozó alapját használtam,de szerintem annak már lejárt a szavatossága vagy én nem tudom,de így évek után fura volt az állaga meg a szaga (ez sokat elárul,már bocsi), így muszáj volt egy másikat szeretni. Nyilván ezt is úgy ajánlották- de Felo elmondása szerint ezek a termékek évekig elállnak; én remélem nem úgy mint az Alverde.... A kerek Nyx pedig alapozó- erről korábban írtam, ezt most veszem másodszor.


Ezen kívül voltam az Yves Rocher-ben♥ Nagyon szeretek idejárni- az egyik kedvenc boltommá vált. Itt is jó akciók szoktak lenni,meg mindig kapok szórólapot kedvezménnyel,meg jár ajándék is néha- szóval levásároltam ezeket is.
Egy csomag almás illatú szett,meg vettem krémet és járt hozzá a bárány ajándékba (:

Volt Avon rendelésem is nem rég. Pár Planet Spa terméket rendeltem- csokisat *-* Illetve egy szettet az Avon Naturals termékcsaládból. Olyan jó illatuk van és ezek mindig elfogynak.


Ismét tettem köröket a Clarie's-ben,ahol a fülbevalókra volt megint 2-t fizet,3at vihet akció. Ilyenkor egyet ajándékba adnak. Gondoltam lesz ezekből ajándék,szóval ezeket nem feltétlenül mutatnám meg :D
Nagyjából ennyi minden gyűlt össze,de persze nem egyszerre vettem ezeket. Kicsit elmaradtam,ezért tűnik soknak. De én nagyon készülök már az ünnepekre és elhatároztam idén,hogy nem hagyok mindent és mindenkit az utolsó pillanatra. Nálam már sorakoznak az ajándék tasakok és megvan melyik kié és mindig rakok bele valamit,amit úgy érzek,hogy az illetőnek való :P  De ennyi elég is a kulisszatitkokból ;) ♥

Ti voltatok a Joy napokon? és Kihasználtátok a jó akciókat?
Készültük az ünnepekre?

8 megjegyzés:

  1. Nekem tetszett a könyvsorozat...:)
    Vagyis..ez lehet ebben a formában túlzás, de előtte nagyon sokat olvastam fordított könyveket, és annyira jól esett végre "igazi" magyar könyvet olvasni...mondjuk...Böszörményi tud írni amúgy is...Bár néhol már elegem volt a sok közhelyből, igazából ha átgondoljuk a történetet, akkor akár üzenetet is találhatunk (vagy képzelhetünk) bele...de ha nem tesszük, akkor is kellemes olvasmány...:D

    Egyébként igen, Joy-napoztam...bepótoltam minden sok éves/hónapos vágyamat, szóval most teljesen "elteltem"...Egyszerűen annyi szép (nekem tetsző :D) dolgot vettem, hogy már a puszta látványuk is felvidít, és attól jobb kedvem lesz, ha rájuk nézek...:)

    Az ünnepekre...hát...az még messze van...De ajándékötleteim már vannak, csak lehetőségem nem volt még bevásárolni...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát örülök akkor ha jónak gondolod a könyvet- most már a második kötet elején tartok, és eddig nincs vele bajom. (: Én nem szeretem alap esetben a magyar dolgokat- se zenéket,se könyveket... Valahogy nem sűrűn fognak meg,csak nagyon ritkán. Szóval remélem végig tudom olvasni (:

      Miket vettél? Én is így vagyok és el is ment minden lóvém kb. ,mert innen onnan rendeltem,meg ez a sok vásárlás- de sok mindenre tényleg szükségem volt sajnos... most egyszerre fogytam ki hirtelen mindenből.

      Nincs olyan messze :D Ezt a mondatot én elfelejtettem már,mert az elmúlt években mindig befürödtem vele... aztán kettőt pislogtam és nyakamon volt minden úgy,hogy nem is tudtam összekészülni :D

      Törlés
    2. Az évek óta vágyott gránátalma color tattoot pl...xD
      (Meg szemceruzát, ajakkontúrt, szemhéjalapot, rúzst, és egy új tust - megint...de nehéz fél-rejtett, zsírosodásra hajlamos szemhéjra sminket venni...ezért kellett az új alap is...az enyém nem igazán vált be.)
      Meg néhány dolgot, amit nem írok le, mert ha véletlenül erre jár az érintett ismerősöm, akkor kereshetek más szülinapi ajándékot...:/

      Háát...a Karácsony most nálunk elég bonyolult lesz. Vagyis konkrétan fogalmam nincs, hogy lesz-e egyáltalán "klasszikus" karácsonyozás, vagy mi lesz...Szóval ilyen szempontból még "ráér" az ajándék is - de nem direkt húzom az időt...jobb szeretem, ha már novemberig MINDEN ajándék a szekrényemben van, és ünnepekkor csak csomagolni kell - általában működik...:D

      Törlés
    3. Egyébként tus nekem is kéne,de valahogy én nem úgy vagyok azzal is hogy nem mindegy milyen az ecset. A legtöbb ecset meg mozog,szóval nem kemény végű. =(

      Pontosan ezt gondolom én is: legyen meg szépen minden hamar ,hogy a későbbi őrületben ne kelljen már részt venni és csak az utolsó simítások legyenek (:

      Törlés
  2. Én Böszörményi összes könyvét ajánlom mindenkinek, mert remek stílusa van az írónak és szuperek az ötletei is. Igaz, én a Gergő és az álomfogókkal kezdtem, ami inkább az ősmagyar mondavilágot öleli körbe, de az is fantasztikus, alig bírtam letenni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez pozitív hír,mert én meg valahogy sose akartam elolvasni,mert azt gondoltam,hogy tele lesz sztereotípiával,meg hülyeséggel,ami inkább kislányoknak való. Bár mondjuk ahogy hallottam, az első két könyv még fiatalabbaknak íródott inkább,de az utolsó kemény. Még nem tudok saját véleményt mondani,de haladok (:

      Törlés
  3. Nekem halloween körül nem szabad beszabadulnom sehova, főleg nem Lidl-be. Onnan van nekem is tortaformám, meg idén anyóstól kaptunk gumicukrot is. :)
    Böszörményit szeretem, valamilyen oknál fogva, a középső kötet tetszett a legjobban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokszor én is ezt érzem,de nem bírom ki természetesen :D ahogy közeledik a nap,meg látom az újságban a termékeket, egyből kell :D
      Jaj a gumicuki az nagyon jó volt- itt már elfogyott,mert rájártunk :D
      A könyvre meg kíváncsi vagyok (:

      Törlés