Oldalak

2016. június 30., csütörtök

Már nagyon vártam | Személyes

Volt egy két dolog,amikre csak utalgattam egy-két régebbi bejegyzésben, mert akkor még nem voltak a dolgok az országban,illetve nem szerettem volna elkiabálni semmit.
Ilyen például a műraszta. Nem sok embernek mondtam,de már tavaly tavasz óta szerettem volna visszarakni őket, illetve pár új színt rendelni a feketéim mellé.

Az egész nyaram arról szólt,hogy kerestem embereket akik ezzel foglalkoznak, és hogy akkor őszre be tudom tetetni,amikor is nem sül be a fejem alatta. Természetesen ez nem jött össze. 3 embert kérdeztem meg,ebből az egyik ajánlotta az egyiket,az meg a másikat. Ez utóbbi ugyan elvállalta volna amit kitaláltam,de sajnos havonta egyszer kétszer ha méltatott válaszra,ami azért durva számomra,mert én vagyok a vevő,aki pénzt hoz neki és ő meg az eladó,aki rendesen honlapon át hirdeti magát. S így ment ez nyár végétől vagy közepétől egészen télig, hogy kaptam minden hónapban egy két üzenetet, amikben igazából részemről kérdések voltak,de nem erőltette meg magát és végül el se jutottunk oda,hogy akkor megmondja az árat. Most igazából nem áll szándékomban a honlapot vagy a tulajdonosát lehúzni,de abszolút nem tudom ajánlani őt,mert valószínűnek tartom,hogy sok a munkája,sok a megrendelés -bár akkor nem értem mért nem lehet azt megmondani,hogy most nem vállal új munkát, hisz akkor fogom magam és tovább keresek.
Szóval ezzel a lánnyal való levelezésem megakadt,nem is válaszolt a levelemre, így úgy voltam vele,hogy jól van akkor még nem jött el az ideje,hogy vissza rakassam a hajakat. Aztán éppen hogy elkezdtem instagrammozni ( ♥ ), máris érdekesebbnél érdekesebb emberekbe botlottam bele ( erről szerintem írtam is), aztán belefutottam egy lányba,aki történetesen pont a városomban lakik (vagyis mellette,de jár be) és hát foglalkozik ilyenekkel,meg fodrászattal,így ő segített ez ügyben. Persze így is sokat kellett várni,mert külföldről jött a raszta,de már úgy voltam vele,hogy eltelt másfél év... kibírom ezt a pár hetet.
Így történt,hogy természetesen nyárra (!!) de ideért a rendelésem és végre vannak újabb rasztáim,amit akkor a fesztiválszezonra fel is avatok- rockmaratonnal az élen. Jövőhéten a lány felteszi nekem,aki rendelte, és Neki köszönöm a sok segítséget ;)

Időközben megjött a Nyx rendelésünk,amit Szilvivel bonyolítottunk le. Azt rólam sokan tudták szerintem eddig is,hogy imádom ezt a márkát-és ahogy elnézem, mostanság mindenhonnan ez folyik, annak ellenére,hogy nekem voltak akik megjegyzést tettek erre a márkára és nem pozitív céllal, és még náluk is most ez a divat ..... - , nagyon bevált az én bőrömre, és még nyáron is hordhatom pl. a porpúderét.
Szóval mindezeket Szilvi is tudta rólam,és  hát felkeresett,hogy mi lenne ha együtt rendelnénk. Nagyon örültem,mert itthon nálunk nem nagyon lehet kapni,sőt itt Pécsen a Müllerben lévő standot is bevonták,meg már évek óta nem is volt feltöltve sajnos, én meg kifogyóba voltam az itthoni termékekből, és azokat is pont egy éve vettem- úgyhogy mondhatni a legjobbkor jött. Igaz kézhez még nem kaptam,mert Szilvi magához rendelte,de hamarosan szerintem meg lesz és nagyon várom már  ^^
Az ilyen rendelésekkel mindig az a "gondom" csak,hogy sokat kell rá várni és hát ha már az ember lánya kiad egy rakat pénz mindenért,akkor szeretné azonnal a kezében tartani ,de hát a posta már csak ilyen.

Restyle-ról is volt egy rendelésem,sőt ha azt nézzük kettő is, csak marha sok idő eltelt már és egybe fogom a cuccokat megkapni. Viszont úgy döntöttem,hogy nem  biztos,hogy megéri onnan rendelni. Több mint egy éve szerettem volna onnan is egy táskát, de folyamatosan hiány cikk volt minden, és csak az új termékek voltak raktáron mindig.
Aztán úgy hozta az élet,hogy most pár hónapja megint volt pár elérhető darab ,így megrendeltem, meg előtte volt két póló rendelésem. Mindezt Irén bonyolította le,mert igazából mi mindig együtt rendeltünk onnan,csak most jól megszívatott az oldal,mert nem volt ingyen posta, csak ki volt írva,de mikor elérted az x összeget, eltűnt.
Szóval nem volt elég,hogy marha drágán megvettem táskát,de még az ottani pk-t és az ittenit is hozzá kellett csapni.  Mondhatni ez nekem veszteséges volt és meg se érte hogy együtt rendeltük azzal a sok emberrel,akik közül az utolsó pillanatban ki is lépett valaki ,így nekem még rá kell utólag fizetnem,amiért pluszba dühös vagyok.
A lényeg,hogy nem éri már meg többen rendelni.A csomag várhatóan jövőhéten ér hozzám,de legalább az is az országban van már (:  Táska, póló és még a másik pólót már nem is tudom milyen.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon fura, ide csak most jött be a Nyx igaz van helyette millió más (Makeup Store, Sephora, Kat von D stb) de kb azonnal el is kapkodták :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom,itt Pécsen eddig is volt Nyx stand a Müllerben,mostanában vonták be sajnos... Meg Pesten is volt még tavaly nyáron- mert onnan vettem én is magamnak dolgokat (: De tény,hogy azonnal elvitték- most feltűnt,hogy nagyon divat lett,tavaly meg senkinél nem láttam még :D

      Törlés