Oldalak

2016. június 20., hétfő

Rövid gondolatok | Személyes

Kicsit szétszórtnak tűnhetek azoknak,akik úgy nincsenek benne az életemben,mert hol írok ide hol nem. Tény,hogy mostanra nem a blogolás az elsődleges cél (talán említettem is már) az egész életemben, sőt mondhatni nagyon hátra került a szentem a listán. De ezt nem élem meg negatívan,mert sokkal jobb és tartalmasabb dolgokat élek meg,amik nem történhetnének meg ha minden időmet csak a gép előtti ülésnek szentelném.
 S ha már itt tartunk,akkor meg jegyzem,hogy nem is lett volna hol töltenem az időmet,ugyanis a kölcsön laptopot ami nálam volt, múlthét előtti hétvégén végleg vissza adtam a jogos tulajának. Szép volt jó volt,de ha belegondolok ideje is volt már. Csak hát ahogy lenni szokott ilyenkor,sajnos minden egyéb dolgom is ilyenkor hal el; többek között a mobilom,amit még év elején vettem. Fogtam és kimostam,amit vicc ,de tudat alatt mintha tudtam volna,mert ez a gondolat mozgott bennem mikor már sehol nem találtam a telefont.  Szóval mondhatni,hogy ez jellemző rám- minden rossz egyszerre történik. De végülis nem kesergek,mert pótolható eszközök és hát tudom magamról,hogy tönkre tenni én semmit nem szoktam,ahogy elhagyni se ,ergo ez a kis telefon el akart hagyni valami miatt. De így elővettem a jó öreg ezer éves Samsungot,amit még 2012 év elején kaptam egy jó barátomtól, de már akkor is karcosan meg használtan, szóval számoljátok ki. S még működik!

A lényeg,hogy most megint egy ideig nem voltam elérhető,csak pár szavas üzenetekre fb-on ,mert azt képes behozni a telefon. Viszont ennek így vége,mert barátom segítségével/ajánlásával vettem egy teljesen új és teljesen jó laptopot,amit ott náluk meg is csinált és nagyon tetszik (Lenovoról beszélünk,ami nekem eléggé egy szimpatikus márka). Ami nagyon mókás volt,hogy pécsi lévén végülis Szolnokról lett meg a gép.

Elég sok mesélni valóm lenne még ,de legközelebb majd. Voltunk az idei Metál Ligeten,vagy ahogy idén hívták: Liget Fesztiválon. A legközelebbi posztban szerintem mesélek kicsit erről,meg hozok képeket. Jelenleg csupasz a gépem,egy kevés zene van rajta,meg külső vinyóról képek (:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése