Oldalak

2012. január 12., csütörtök

Mephisto

2 napja kaptam meg a kis törpehörimet,és már most elmondhatom,hogy hatalmas változásokon ment keresztül ^^
Amikor megkaptam,kicsit zaklatott volt -ami érthető,hisz az egész városon végig hoztam,plusz egy zajos egyetemet is ki kellett bírnia. Aztán mikor megpróbáltam megfogni,hogy áthelyezem a végleges otthonába,akkor nem lehetett megfogni,és emellett észrevettem,hogy rettentő gyors. Nem lepődtem meg a reakcióján,és a tenyésztő is mondta,akitől kaptam,hogy először próbáljam meg nem nyúzni.
Nos,ezt nehéz volt megállni,mivel rá kell csak nézni: ennivaló ^^ De betartottam amit mondott,hagytam szépen,had ismerkedjen az új környezetével,az új helyével,új zajokkal,szagokkal,meg mindennel.
Adtam neki enni,meg kapott minden jót: vatta,wc papír guriga (teljesen jó xD) Aztán azért rácson keresztül dugdosta az orrát,én meg azért odatettem a kezemet,illetve ujjamat,ami nem tetszett neki =D Egyszer azért benyúltam a ketrecbe,hogy megsimizzem,de elkezdett csipogni- na jól van mondom tényleg hagylak ^^
Aztán este Márkó is megpiszkálta,és neki megnyalta a kezét. Hát teljes volt a felháborodás =)) De most egész este piszkáltam,és előjött,megnyalogatott,meg is harapott-már mért is ne ugye ^^- , elvette a kaját a kezemből,és bele is mászott a tenyerembe *.* Persze mikor észrevette,hogy mi van,akkor már futott is el. Félős kisfiú^^ (ja igen, fiú lenne a kis drága,ha esetleg valaki még nem jött volna rá a Mephisto névből^^)

De most valahogy sokkal boldogabb vagyok,és nem érzem magam annyira magányosnak,és totál egyedül. Mikor gépezek,ideteszem magam mellé a ketrecét,és így megfigyelhetem,aztán ha előjön,akkor "megterrorizálom" *.*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése