Oldalak

2012. május 6., vasárnap

Megint kezdődik

Annyira elegem van megint. Ugyanaz meg újra,mint mielőtt elmentem Pestre. Pont ezért nem akartam hazajönni,és inkább nyomorogtam egy kis lyukban,mintsem ,hogy hallgassam öreganyám hülyeségeit. Persze anno megígérte,hogy ő egy szót se fog szólni,ahhoz képest,ahol tud beugat. Sokszor nem közvetlenül,hanem csak dödörészik, és persze egy szót nem értek belőle,csak tudom,hogy rólam van szó.
Most meg itthon van anyum,és akkor kipofáznak. Hát fantasztikus. A héten most először mozdulok ki itthonról,eddig mindennap itthon voltam,és csináltam valamit- takarítás,főzésben segítség,stb. Anyum most itthon van egyszer-mert ő meg nem sűrűn jár haza,mindig pasijával van- és most ő segít mamának főzni,én meg készülődök,mert végre kimozdulok itthonról,erre baszogatnak.
Mamámnak az a fő problémája,hogy én tegnap nem mentem vele a tescoba,és ő szakadt meg.  Nos,először is,egy szóval nem mondta,hogy megy a tescoba,csak azt,hogy megy a temetőbe,meg házhoz ahova szokott. Másodszor, én lementem anyu munkahelyére,mert anyu is bevásárolt,azt kellett hazacipelnem. De ez kit érdekel,én mit képzelek,hogy nem vagyok egyszerre két helyen. Hiába mondom nekik,hogy egy árva szóval se mondta,hogy lemegy vásárolni... nem, megvan győződve,hogy ő igenis mondta,és én vagyok a szar megint. Kicsit unalmas.

3 megjegyzés:

  1. Jaj, drágám, úgy sajnálom, hogy megint bajok vannak otthon :( De sajnos a rokonainkat nem válogathatjuk meg, és a nagyszülők már nem lesznek fiatalabbak. Az évek előrehaladtával egyre nehezebb velük, kevésbé értik meg a logikát is, és ebből adódnak a bonyodalmak. Mást nem nagyon lehet tenni, csak tűrni, hiszen nekik már hiába magyarázkodsz, nem értik meg.

    VálaszTörlés
  2. Egyébként hogy egy kis örömöd legyen, kaptál tőlem egy díjat, majd nézd meg nálam :)

    VálaszTörlés
  3. Tudom,nem is akarok magyarázkodni nekik,csak kb. romokban az életem,mert ő beképzel minden hülyeséget,és akkor úgy adja tovább anyámnak,az meg persze hogy nem hisz nekem....

    Jaaj,a díjat köszönöm szépen *.* Nem is voltam gépnél már egy jó ideje,de köszii ^^

    VálaszTörlés