Oldalak

2012. október 10., szerda

Elkészült a nyakpántom!

Nem régiben elkészült a csodás nyakpántom ^^ Egyik kedves ismerősöm foglalkozik a modellkedés mellett goth stílusú kiegészítők gyártásával. Nézelődtem a facebookos oldalán,és hát volt jó sok szembetűnő darab. Aztán gondoltam,rendelnék tőle egyet,mert elég olcsón csinálja,és maradt is még a szülinapi pénzemből - igen még mindig van belőle!
Megbeszéltük a részleteket,aztán pár napja szólt,hogy elkészült! Hamarosan remélhetőleg meg is kapom.
Addig is csak az ő általa küldött képet tudom megmutatni!






Szerintem csodásan néz ki.
Aztán valószínű,hogy megint rendelek tőle,mert van ötletem. Még anno kölcsön kaptam volt barátnőmtől egy nyakpántot,amit Márkó a csuklómra tett,mert hogy az szerinte jól néz ki. Nekem is tetszett,még tettem is fel róla képeket. De mivel nem tudok olyan hú de jól varrni,meg hát anyagom sincs hozzá,úgy volt,hogy barátnőm csinálja meg nekem,mert neki ez semmi,pár pillanat alatt meg van vele,plusz sokat  fotóztam őt. ( nem kértem sose pénzt egy fotózásért se ,de mivel tud varrni,gondoltam esetleg megvalósíthatná az ötletemet. úgy is volt,hogy megcsinálja nekem,de aztán elmaradt ugye)
Aztán megbeszéltem ezzel a lánnyal,és majd ő megcsinálja nekem. Elmondtam neki az ötletet,meg hogy hogyan gondoltam,elküldtem a képet neki,aztán majd lesz belőle valami remélhetőleg. =)
Egyenlőre várom,hogy anyum elutalja a pénzt,mert ő jár a városba.

4 megjegyzés:

  1. Nyurr nyurr tudom,hogy elfoglalt vagy,de ő érdekelne,hogy a nyakpántot kitől rendelted?:) nagyon széép *3* ^^

    VálaszTörlés
  2. Istenem, ez tényleg gyönyörű. *-*

    VálaszTörlés