Oldalak

2013. március 4., hétfő

Újabb lelki törés

Mostanában lelkileg nem vagyok a toppon sajnos. Február elején fizikailag robbantam le nagyon durván, most abból felépülve jó lenne,de sajnos lelkileg vagyok nagyon oda folyamatosan. Nem részletezem az előzményeket,mert korábban mindenről beszámoltam...
Jelenleg azért vagyok oda,mert mamám nagyon nagyon csúnyán megbetegedett. Hasonló betegsége van,mint nekem volt február elején; ez a tüdőfájdalom,meg köhögés ezerrel, s mindez egy szimpla torok kaparással kezdődik. Nálam is így kezdődött,és totál lerobbantam. De magamat nem féltem egy cseppet sem,mert fiatal vagyok- pár nap lábadozás után már futkoshatok,de mamám nem éppen fiatal. Iszonyúan ledöbbentett és földhöz vágott, hogy így kellett látnom ahogy egyre rosszabbul lesz.
Bevallom,már elég régóta alszom nehezen amiatt a gondolat miatt,hogy mi lesz ha egyik reggel nem kel fel. Minden este átfut az agyamon ez a tény,és irtóra kiborulok ettől. Most még inkább ki vagyok,mert mindemellett hogy idős,még nagyon beteg is. Remélem leküzdi a szervezete,és meggyógyul.
Nagyon sokszor felidegesített az életem folyamán,de mégis a családom része,és gyerek korom óta istenítem őt is és mindenkinél jobban szeretem -anyummal együtt. Arra is rá kellett jönnöm,hogy nekem jelenleg másom nincsen csak ők ketten anyával. Senki másra nem támaszkodhatok,mert a családtagjaim többi részével nem tartom a kapcsolatot és nem is vagyok jóba velük... Külső ember se sok van akihez futhatnék ha itt beáll a gond,és nagyon félek. Ez nagyon nem hiányzott neki. Próbálok szép dolgokra gondolni,mégis minden este sírva alszom el jó későn, így ez megbélyegzi a napomat is. Sajnálom szegényt,és belehalnék ha történne valami.

3 megjegyzés:

  1. Már mondtam, hogy emiatt ne aggódj!!! Minden rendben lesz. Próbáld elterelni a figyelmed és szép dolgokra gondolni! Ilyen eszméletlen nagy butaságok meg se forduljanak a fejedben! Nem fogsz te elveszíteni senki a közeljövőben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a bíztatást- igyekszem mindenféle jó dologra gondolni,de nem olyan egyszerű. Minden este aggódva fekszem le,másnap mint a mosott szar, aztán melóhelyen is pánikolok,hogy mi lesz mikor hazaérek... ez nagyon rossz. De azért pozitívan gondolkodom.

      Törlés
  2. Ne félj Zsófi,nem lesz gond:) A szervezete már nem olyan mint régen,de attól még tud harcolni,mint mindenki:) Megfog gyógyulni,csak jó sok meleg tea és pihenés kell neki,meg ha rosszabbra fordulna,ahogy említetted a betegséged,akkor adni neki valami gyógyszert,de ne erőset:) A torokra Septofortot ajánlok,az nekem mindig segített,és legalább nem is erős :) Asszem nem is drága:3 Szóval jobbulást a mamádnak,te meg ne merészelj ilyenekre gondolni! Miért akarod eltemetni előre? Ha ilyeneket gondolsz már előre,és ráadásul te,akkor mit vársz tőle? Vagy netán a sorstól? Nem szabad rosszra gondolni,mert bevonzod,szóval tessék pozitívan hozzáállni,és gondoskodni a beteg mamáról,amikor erőd és időd engedni:) Persze tudom,ezt mondani sem kell:) Szóval kitartást,és fel a fejjel!:)) Ha te pozitív vagy,mamád is gyorsabban fog gyógyulni hidd el!:) Puszi:3 (K)

    VálaszTörlés