Oldalak

2013. szeptember 8., vasárnap

A halottnak hitt cica

Senki nem fogja elhinni, de megkerült az öreg cicánk,a dámám- akiről azt hittük,hogy elpusztult valahol máshol. Ugye mikor szegény Lucifer elhunyt,akkor rá két hétre nem jött elő az öreg cicánk se. Mindenki abban a hitben volt,hogy valahol másutt meghalt szegényke és nem jutott haza.
Már mindenki megsiratta és eltemette magában.
Tegnap este jött le hozzám Vera barátnőm (olyan 9 óra körül,de erről bővebben irok majd még később) ,én meg kint a házunk előtt vártam,mert idáig hozta a kocsi... Közben macskákat hajkurásztam a kertünkben,mert idegen macskák ugráltak erre felé. Szólítgattam őket,de le se tojták a fejem.
Aztán vasárnap reggel mikor már felkeltünk,itt nyávogott egy macska az ablakom alatt.... Én totálisan kétségbeestem,hogy épp megint haldoklik egy az ablakom alatt.... Végül kinéztem,és ott ült a dáma *-* azt hittem elájulok hirtelen; totálisan sokkot kaptam,hogy ez mit keres itt mégis.... hol volt?!, ki vitte el?! miért tette?!.... Sok sok kérdés...
Vannak a környéken akik mérgezik az állatokat,és ezek szerint olyan is aki begyűjti őket o.O Hát ha megtudom,ezt is elküldöm a fenébe.
Viszont az a gondunk,hogy azért két hét kimaradt,és valószínűleg kiscicái lesznek... Nem sok hangulatom van hozzá,plusz ide felesleges kisállat,mert megmérgezik. Szóval nem tudom. Ez majd még kiderül,de akkor muszáj valakinek odaajándékoznom,mert nekünk nem kellenek.

Mindenesetre örülünk hogy előkerült ^^


2 megjegyzés:

  1. Jaj, de örülök, hogy legalább neki nem lett semmi baja :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon! (: Viszont babái lesznek :SS ennek kevésbé örülök. =(

      Törlés