Oldalak

2013. szeptember 30., hétfő

R.I.P

Ez klasszikus,hogy mikor beüt a baj,akkor csőstül jön.... Mióta munkám van,azóta minden más felborult; a magán életem, a lelki jólétem,stb.... De ami mostanában történik már több a soknál. Nem elég a kisállataim halál esete,de most még a rokonaim is hullanak. Esküszöm kifutok a világból most már.
Nem rég agydaganattal bekerült az egyik közeli szomszédunk a kórházba,aki azóta meghalt nem rég.... Akkor egy másik közeli szomszédunk is épp műtétre készül.... S ezeknek az embereknek ezelőtt semmi bajuk nem volt a világon.
De ma mikor hazaértem,akkor közölte anyum,hogy a fehérvári keresztapám meghalt tegnap este...... Csak mamám nem akart szólni. Szegény mamám ma reggel azonnal felutazott,s most ott akar maradni keresztanyámmal. Iszonyú volt ez a hír. Mert habár nem voltunk épp sokat beszélő viszonyba,mégis a kereszt szüleim voltak.  Iszonyú. Egyszerűen nincsenek szavak... ki vagyok készülve rendesen. Szegény keresztanyám meg egyedül lesz.  De nem sokára lesz utunk oda temetésre.
Rohadtul elegem van már... És persze mindez mért volt??? Mert ez a rohadt magyar egészségügy. Hogy nyelnének sünt azok,akik annak idején protekcióval kerültek be az orvosira! Ezért tart itt ez a nyomorék ország....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése