Oldalak

2013. november 21., csütörtök

R.I.P- Mephisto

Hihetetlen ,de már megint halál eset.... Annyira féltem ettől a naptól,hogy lassan bekövetkezik.... A kis öreg hörcsim meghalt tegnap. Én estefelé találtam rá,mikor akartam neki adni sütőtököt. Nem jött ki,nem mozdult meg mikor megpiszkáltam...és még akkor sem mikor levettem a házat róla... Csak feküdt csukott szemmel,de nem lélegzett. :'( Annyira kivagyok. a többi háziállat után ez a két hörcsi maradt meg nekem,és most ő is elment =(  Annyira kiborultam,hirtelen azt se tudtam mit csináljak.
Tudom,hogy mindenki számára csak egy hörcsög,de én szerettem. Még mikor Pesten laktunk akkor vettem egy tenyésztőtől. :') Cukiságom.


Mephisto


Ja és mindez mellé még meg is betegedtem :''( Egyszerűen kivagyok.  Egész héten éreztem,hogy valami nem stimmel,meg baj lesz,de fújkodtam magamat ,és minden nap jobb is volt miután kikerültem a melóhelyemről... De hát egész nap ott lenni ezzel a sok bacitenyészettel... ráadásul mindegyik leköp,leköhög,kezét szarik odatenni....mindent megfognak... az ember meg elkapja.  Egy idő után feladja az immunrendszer. De ez is azóta van mióta fél év után újra szállítják azt a hülye lányt,akit nem viselek. Megkaptuk totál betegen,és kb másfél hét kellett és én is elkaptam. Kivagyok.

2 megjegyzés:

  1. Jaj ne... :( Szegény kis höri, úgy sajnálom, hogy ő is elment :( De szép életet élt, ő legalább a kora miatt ment el. Elhiszem, hogy nehéz lelkileg megint, de gondolj arra, hogy ő legalább szép békésen távozott és nagyon jó élete volt melletted. Egyébként én a halaimat is megsiratom, pedig azokat sokan csak díszállatnak tekintik. Nekem ők is fontosak, de még a hülye csigák is az akváriumban.
    A betegséget meg ne is mond, úgy látszik ez ilyen időszak :S Imádom én is, mikor betegen hozzák be a gyerekeket hozzánk, aztán azt se tudjuk hova hajoljunk a bacik elől :S Nekem a nyelvem akar kinyomódni a mandulámtól, már megint akkora, hogy simán ki lehet tapintani a nyakamnál, és hozzád hasonlóan alig tudok nyelni. Pedig a torkom nem is fáj :O De jobbulást neked is, szívem, tessék sokat mézes teázni, melegben lenni és pihenni! az nagyon fontos!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ,ez kedves! Remélem én is hogy tényleg jó élete volt. De annyira sajnálom. Amúgy meg a halacskák is ugyanolyan fontosak szerintem is- én is megsiratnám őket. És ez a vicc,hogy megszokja az ember a kis jelenlétüket és sose gondolunk bele, hogy egyszer ők sem lesznek velünk, ilyenkor meg úgy fáj =(

      Hát látom te is megszenvedsz a betegséggel. Képzeld,nekem annyira makacs ez a gyulladás,hogy az arcüregemből lement a torkomra, ott mikor fújtam,akkor felment vissza az arcüregbe,és képzeld ráhúzódott a bal fülemre X_X Azt hittem elájulok,mert azzal semmit nem lehet csinálni :'( Nagyon kiborultam =( Aztán most már jobb egy fokkal. Olyan cuccokat fújok ki hogy nem is részletezem :D Jobbulást neked is ám!!

      Törlés