Oldalak

2013. december 24., kedd

A nagy hajrá első fele letudva

Mivel péntekig én még dolgoztam,így nem igen voltam ráhangolódva a karácsonyi filingre- ami egyet jelentett azzal,hogy nagyon nem álltam a dolgok magaslatán: semmi ajándék,semmi ötlet,semmi kedv. A szombat ki volt lőve vásárlás terén,így maradt a vasárnap. Akkor már úgy voltam vele,hogy muszáj mindenkinek valamit találnom! Mert most megtehetem -ugyanis kaptam elég magas jutalmat év végén a főnöktől,ami egy érdekes dolog,mert én még egy éve se vagyok itt és mégis olyat kaptam amit mások évek múlva. Iszonyúan meghatott a dolog és örültem neki.- csak most meg nem volt ötletem,nem jött a szikra :D Emiatt persze bepánikoltam- ez teljesen jellemző.
Végülis Alex eljött velem vasárnap -szerencsétlenem- vásárolni. Túl sok emberen gondolkodtam egyszerre,így necces volt. Végül szép apránként mindenkinek jött egy kis ilyen,egy kis olyan (: Szóval a pánikom elmúlt. Viszont Alex beletette a bogarat a fülembe,mert mondta,hogy pénteken látott az intersparba egy díszdobozos, 2 dvd-s vámpír filmet *-* Azt bementünk megnézni-de természetesen nem volt. Megkérdezett egy eladót,ők mondták,hogy próbáljuk meg máshol. Kicsit szomorú voltam,mert lefotózta nekem és jól nézett ki a díszdoboz (koporsó alakú *-*) Végül abban állapodtunk meg,hogy ő kimegy a város másik végében lévő sparba,én meg addig csöndes magányomban megoldom a vásárlást (ugyanis idegbeteg voltam,és kikészítettem :$).
Szóval mikor ő elment,én nézelődtem tovább,meg szenvedtem a tömegbe. Azért mondom,hogy szenvedtem,mert szombat este rámjött a hasfájás,bélfájás... Reggel még azt hittem fel sem fogok tudni kelni. De muszáj volt,szóval szenvedés volt. Viszont nagyon megérte,mert mindenkinek sikerült szépeket vennem ^^ Büszke vagyok magamra :D Ezt most nem teszem közzé-majd :P
Aztán megérkezett Alex,és kiderült,hogy ott is hatalmas fennforgás volt,bazi hosszú sorok,amiket végig állt, de megszerezte nekem a dvd-t *-*


Szerintem bazi jó és örültem,hogy  valaki megtette azt amire kértem minden fintorgás nélkül (:

Mikor végre minden megvolt megindultunk hazafelé,mert én már nagyon szarul voltam. És ne értsen félre senki,nem az volt a bajom,hogy vásárolni kellett,meg ,hogy sokan voltak- hanem tényleg reggel óta szenvedtem bélbajokkal. Mikor hazaestünk,akkor ettem egy nagyon kevés főtt ételt (már enni se merek,mert félek mikor fájdul meg a hasam és utána a belem), és utána csak este ettem egy darab kiflit,ami jól esett. Aztán csomagoltuk az ajándékokat,amitől rendesen megjött a hangulatom *-* Olyan izgi volt. Később majd beszámolok arról is,hogy  kinek mit szerváltam *-* Alex segített a legtöbb csomagolásban,majd húgomnak is xD Nagyon örült nekünk :D Mondjuk nincs mindenkié megcsinálva még,de folyamatban.

Aztán a hétfői nap se volt semmi. Anyum hazaért párjától hajnalba, amire én felébredtem. Elég nagy zajjal jött. Kimentem hozzá,és neki kezdtünk a sütéseknek. Minden évben csinálunk Szilvia szeletet (Szilviii :D ♥) ,és már egy ideje duplán csináljuk,mert nálunk hamar fogynak :D  Na ez önmagában sok idő,mert 3 lapból áll,és ha duplán csináljuk akkor 6... ezt mind kisütni. Akkor húgom kért 4 laposat (ennek nem tudom mi a hivatalos neve,de hasonló mint a Szilvia,csak ennek nem mézes a tésztája), ezt is mind kisütöttük. (közben 6 milliószor mosogatni, várni,stb)  Aztán jöttek a krémek.... az se volt kis idő, de én imádom azt csinálni. Mikor ezek megvoltak,anya csinálta a bájglit,amit én nem szeretek,plusz diós,amitől bedagadok =/  A legvégén meg jött a mézeskalácsom,amit imádok csinálni ,és nagyon finom lesz,mert minden évben elkéri valaki a receptjét :D Míg én azzal szöszöltem,anya meg Alex megkreáltak nem tudom hány salátát o.O Nagyon gyorsak voltak. (azért kellett a sütiket,meg a salikat megcsinálni,mert ma nem lesz rá idő,plusz állniuk kell,mert úgy finom ;) )
Én meg jól elvoltam a mézes kaláccsal :P Nem mondom,hogy minden évben én csinálom,mert eddig csak egy éve vagyok gyártó :D De jó buli,főleg mert csinálhatok denevéreket *-*
Húgom meg közben egy kettőt díszített fehér krémmel. Elég vicces,de kitaláltam,hogy nem zacskóba teszem azt a fehér krémet,hanem amit kaptam a hajfestékemhez cuccot :D Amibe adják az előhívót, az tökéletes arra,hogy sütit díszítsünk :D (természetesen már 3 hónappal ezelőtt kimostam,kifertőtlenítettem a dobozt)
És külön a denevéreim. (: Nem vagyok nagy  főző,meg sütő bajnok ám (:

2 megjegyzés:

  1. cukik ezek a denevérek, és nagyon guszták :P Meg szép a koszorú ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszii *-* imádtam a denciket csinálni :D Majd ha nem törik el útközben hozok nektek is :D
      A koszorú meg még tavalyról van és anyummal csináltuk (:

      Törlés