Oldalak

2013. december 17., kedd

Túl az óperencián.... na jó,csak a vizsgán

Annyira de annyira nagy megnyugvás ez nekem,hogy végre túl vagyok ezen a feszültség gócon. Már hetek óta idegeskedtem,mivel nem voltam megcsinálva a tételek,és az idő egyre sürgetett. Iszonyú volt ez a pár nap. 40 tétel volt kisklinikumból- mindenféle betegség,okok,tünetek,kezelési módszerek-, és egy hetem volt rá X_X Azt se tudtam,hogy álljak neki, végül úgy döntöttem ,hogy nagy vonalakban kidolgozom. Összekukáztam az anyagot nagy nehezen... Alextól is kaptam könyveket,mert ő is hasonlót tanul. De végül sikertelennek bizonyult az egész,mert mínusz 11 tétellel indultam sajnos. Pénteken az életemet is elidegeskedtem,szombaton meg duplán!
Ugyanis szombaton reggel 8tól volt a vizsga,de 9:30kor meg indult a buszon fel Pestre,ugyanis Szilvivel is megbeszéltem a találkozót szombatra. Nagyon ki volt centizve.
Szombat reggel sokkot kapva,idegesen neki indultam,hogy lesz ami lesz... A tanár meg is érkezett időben,be is mentünk,aztán sikerült olyan tételt húznom,ami jó is volt! A légzőrendszer allergiás betegségeit húztam. Ezeket tanultam meg a legelején,plusz mivel allergiás vagyok nem para a téma.
Le is feleltünk hamar, jó jegyet kaptam (4est *.*) ,majd 9kor elindultam le a pályaudvarra. Ott nézegettem a táblát,meg a 8as kocsiállást,hogy tényleg ki van e irva a pesti járat. beijedtem egy pillanatra ,mert se a nagy táblán nem volt,se a 8asnál. Az infósnál megkérdeztem,és ő is 8ast mondott,szóval kilibegtem,aztán akkor láttam hogy már bent áll a busz -.-" Még ezen is pánikoltam egy sort. de nagy nehezen felértem végre pestre *-* De az már egy másik történet :D


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése