Oldalak

2014. augusztus 12., kedd

Avon és egyéb szépségek♥

Nem rég volt megint Avon rendelésem- bár most nem akartam nagyon sok mindent venni,mert másra kellett költenem- majd arról is mesélek később. (:
Muszáj volt minden akcióra meg lehetőségre lecsapnom,mert az új katalógusba már nem voltak benne. Plusz kaptunk egy rakat kupont amit el kellett használni.
A ClearSkin Blemish Clearing 2 az 1ben terméket az erős pattanások miatt akartam,mert anno húgom vásárolt tőlük  ugyanilyen gélkrémet. Ez a kép alapján ugyanolyannak tűnt; 2% szalicilsavval. Viszont sajnos látszik,hogy a változtatások az Avonnál nem csak a külsőségekben mutatkoznak meg: ez nem olyan jó mint amit régen húgom rendelt. Attól másnapra elmúltak a nagyon csúnya pattijaim (mostanság megint úgy érzi magát a bőröm mintha 14 éves lenne :'( és már nem tudok mit kitalálni), ettől viszont kb. semmi :( Szóval kicsit csalódott vagyok,mert rendszeresen használom esténként és semmi. Talán picit lemegy a duzzanat- de láthatóan nem hoz olyan javulást mint a régi fajta (bár lehet hogy az meg már megromlott és azért használt...).
Imádom a Planet Spa termékcsaládot! Igaz kicsit elit árkategória,de legalább minőség. Elég ritkán vettem eddig ilyen márkát,mert alapból egy termék kezdődik 1500.- nál s mindig volt fontosabb. (Igaz a minőségnek ára van).
Most ez amiket rendeltem  egy szett volt - Planet Spa Hajpakolás Fekete kaviárral. Sikerült ezt a három terméket ezerötszázért megszereznem. Gondoltam most az egyszer megéri-habár vannak maszkjaim,meg hajápolóm,de szerettem volna ebből is kipróbálni. A maszkjaik beváltak nekem,szeretem őket.
Ezt az új illatot, a Parisian Chic-et megkedveltem. Az előző újságból kiszagoltam és muszáj volt rendelnem ,mert parfümileg kifogyóban vagyok és ehhez még kupon is volt.
Nagyon szép és szolig dobozban küldték,abba is beleszerettem; az illat változatlanul jó volt..... első fújásra. Én nem tudom,lehet velem van a baj,de pár perc után semmit nem éreztem. Minden parfümnél lehet érezni percekig,órákig az új illatot, én viszont magamra fújtam -akkor erősen éreztem- majd utána pár percen belül mintha semmit nem tettem volna.  Megint befújtam magam és ugyanez.  S biztos hogy nem szokta meg az orrom,mert olyankor is érzem a párlatot órákig- néha megcsap és onnan tudom h még lehet érezni. Ennél meg semmi. Mintha vizet fújnék magamra (lehet a bőrömmel van baj..).  Még a Veráról kapott testpermet is tovább tartja az illatát.
Szóval emberek én csalódott vagyok most,mert a rendelésem nagy része semmire nem jó. Más is tapasztalt ilyesmit?

No de hogy jobb témákat is hozzak; mutatnék egy nagyon szép rajzot,amit én kaptam egyik ismerősömtől ajándékba (utó- szülinapra). Facebookon elvileg a fogadott lányomként van feltüntetve, s már régebb óta rajzolgat és régebb óta tetszenek a képei (:
Nagyon imádom a fekete fehér képeket, rajzokat- a tetkóim se véletlenül fekete fehérek. Ráadásul jó stílusban rajzol szerintem; több képe is tetszik.
Nagyon tudom értékelni mikor valakitől olyat kapok amit saját kezűleg csinált (az már mindegy hogy valami eseményre,ünnepre,vagy csak úgy a semmiből- sőt ezek a legjobbak,mert akkor nem számít rá az ember), mert abban benne van a munkája és az hogy gondolt rám miközben csinálta a művet. Jó Zsani esetében nem így volt,mert nem nekem szánta a képet  eredetileg,csak szimplán miután mondtam,hogy tetszik nekem adta (: Utólag is köszi ♥
A másik ilyen ajándék- ami szintén véletlenül jött- anyumtól van; meg is lepődtem ,hogy minek kapok tőle ilyesmit,de a válasz az volt,mert hogy levizsgáztam. (:
Néztem nagyokat: Halloweenes poharak nyáron :D De ami a legszembetűnőbb,hogy hol a pia hozzá?! :D Oké,levizsgáztam hónapokkal ezelőtt ( xD ), oké kaptam cuki poharat (*-* ) ,na de és a pia bele? :D
(Egyébként pont három; Szilvi? iszunk? :P )
Ezt a kérdést anyumnak fel is tettem- persze a válasz,hogy a piát én veszem ^^ De kis édesek,nem?! *-*  Mindenesetre -nem akarok telhetetlennek tűnni-  nyár közepén /végén halloweenes dolgot kapni felbecsülhetetlen ^^
Végül utoljára általam készített hülyeségeket. Mivel most az asztalos műhelybe vagyok a fiúkkal,így nem sok mindent tudok kezdeni magammal,így dekorációs dolgokat készítek a kicsikhez: pl. a kis naptárunkba denevér formákat. Találtam fent a mi csoportunkba egy jó anyagot és a saját sablonomat elvittem s kivagdostam. A fiúknak is adtam ki feladatot-ha elkészültek megmutatom ♥
Szóval tevékenykedtem s hoztam haza is belőle :$
Az első nem tudom milyen anyag lehet- nagyon nem értek a fajtákhoz és nagyon zavar hogy nem tudom megfogalmazni. A mellette lévő az bőr. A kupac meg ugyan az mint az első (:
A bőr egyébként úgy jött ötletnek,hogy elszakadt a Thor kalapácsos medálomnak az  -amúgy is szakadt- bőrszalagja, így a mellettünk lévő varrodából kértem bőrt. Akadt is egy rakat selejt,meg maradék-de nekem úgyis csak egy csík kellett. A csíkkal egy délután alatt meg is voltam- szabad kézzel vágtam ki egy hatalmas ollóval :S  (de hát szarból várat építettem-de nem elégedetlenkedtem,mert a semminél jobb)
Aztán a kezembe akadt egy nagyobb maradék anyag és abból ma megcsináltam a bőr denevért *-* Aztán gondoltam rávarrom valamelyik ruhámra- pl. valamelyik fehér fehérneműre :D
Hazaérve ezeket a kreálmányokat eltettem,hogy majd felhasználom valamire, s utána egyből találtam mást amit felhasználhattam: egy körben lévő pókhálót, pókkal.
Rögtön jött az ihlet,hogy mi lenne ha fülbevalótartót csinálnék belőle- ha már semmire nem tudom használni szegényt :( Be volt esve így is a radiátor mögé- most vettem észre véletlenül, de előtte is csak kerülgettem,mert az öntapadó része nem működik. S most rájöttem mi lesz neki a feladata (:
Nem vagyok egy nagy ötletgyáros,de semmit nem szeretek kidobni -mondván jó lesz valamire- , s most végül ennek is lett szerepe. Jól is néz ki és jó célt szolgál. Mondjuk kicsit viharvert,mert a kör illesztése kezdett már szétjönni, de amennyire tudtam megcsináltam.  Így most a kis kagylós ezeréves mini ékszer tartóm felszabadul ettől a sok fülbevalótól- már amúgy se fértek el.
Régebb óta agyaltam egy fülbevaló akasztón- de sose jutottam el odáig ,hogy neki álljak kreálni. De most hogy van időm merengeni lent a műhelybe,elég sok tervem,meg ötletem lett. Ezt is magamtól találtam ki,bár gondolom sok ilyet találni neten (én szerencsére egy ilyennek se találkoztam,pedig sokat kutatok lakberendezéses képek közt). (:
A mellette lévő képen meg egy Amon amarthos rajz -még Márkó csinálta- plusz a tagok dedikálása ♥

6 megjegyzés:

  1. Sajna néhány Avon parfümmel ez a baj, hogy nem tartós, pedig az illataik nagyon jók.
    Hallod ez a pókháló eszméletlenül jó! Csak itt lestem, mondom ezt hogy csináltad? De iszonyat ötletes és illik hozzád, emelem kalapom, tényleg szuper :) És ott figyel a kis kámeás füli ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De ez mért van? :( Először azt hittem,hogy a bőrömmel van a baj; de már megfordult a fejembe h felvizezik... Nem tudok mire gondolni =/ A pattanásomra a cucc meg felháborít,mert érted kiveszik azt ami jó és beválik (ilyen nem egy volt nekem) ,és akkor jobb esetben visszateszik a terméket mondván új a csomagolása... de a termék maga is minősíthetetlen o.O Rosszabb mint előtte. Ez is érdekes.
      Jaj köszi ^^ Gondoltam ez jó lesz nekem,meg így nem kell szegény füliket nyomorgatni és egyből megtalálok mindent- de látod van még hely rajta,pedig azt hittem kitöltöm majd :D
      Amúgy igen,kitettem a kámeásat is középre *-*

      Törlés
  2. A denevérek és a pókháló nekem is kellene. Jól mutatna a sarokban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha kérsz adhatok,mert most van pár darab (: De nekem is az ágyam sarkából jönnek felfelé és nagyon jól mutat :D

      Törlés
  3. Azok a poharak nagyon tetszenek: )
    Tudom nem vagy beauty blog, de a kedvemért írnál részletesen az Avon spa cuccairól?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze,szoktam írni ha van véleményem mindenről (:

      Törlés