Oldalak

2014. augusztus 10., vasárnap

Verával a hétvége - képekben♥

Hoztam pár képet a Verás hétvégémről. Szombaton csak egy Tettyés kirándulásunk volt,ahol sajnos ránk sötétedett és ott nem lettek jók a képek a fények miatt sajnos- hiába,ehhez már jobb gép kell vakuval,állvánnyal,derítőkkel. No de végül is nem profi fotózást terveztünk oda,csak kár mert kevés jó kép lett.
Ez a kép csak illusztráció,hogy kb. mennyire készültünk vasárnap a fotózásra (: Amúgy ez egy rockmaraton előtti kép (:
Vasárnapra terveztük a rendes fotózásos napot kertileg. Csak mondanom se kell,hogy mire elkészültünk a felöltözéssel ideért a nagy vihar,amitől eleinte nem ijedtünk meg,de utána a kis házunkba kényszerített hátul az udvarba. Sajnos itt se mindegyiknél lett jó a fény így sokat átmachináltam.

Tv tornyunk
Én,hülye fej, városi látkép, növő hold ^^
Sziklamászó voltam :P

Vera a tájjal. Sajnáltam,hogy még nem gyúltak ki a város fényei
Ez eredetileg egy undi kép lett- muszáj volt ez az effekt rá; bár így meg olyan mintha világítanánk :D
Verám (:
Borzalmasak lettek rólam a képek,de azért ilyet is lássatok
Hold gyermekek vagyunk :D

Vasárnap meg csináltunk rendes fotókat- legalábbis próbálkoztunk. Vera szeret engem fotózni, én meg alapból szeretek fotózni és még mellé fel is öltöztettem ^^ 





S végül vannak közös képeink is miután az eső olyan szinten elkezdett esni,hogy már nem tudtunk fotózni. Így kihasználtuk a helyzetet amíg csak lehetett- de miután elvert minket a jég is már nem volt olyan kellemes. Fél órát ültünk a jégesőt bámulva de az elég is volt (:

A pincénk bejáratánál nagyon jó volt ülni- nem sok védelmet adott az eső ellen :P
Néztük a jégesőt (:
Elkomolyodtunk,vagy csak valaki eszünkbe jutott ....
De zárásnak legyen egy mosolygós kép (:

No ,ennyi képet tudtam megmenteni nagyjából az aznapi termeléseinkből. Sokat fotózunk mindig ,de pont ezért,hogy legyen miből válogatni és ennyi kép bőven elég szerintem. Kiéltük a fotózási mániánkat, a szép ruhák és kiegészítők közti válogatást ^^

4 megjegyzés:

  1. Annyira szépek ezek e képek! :)

    VálaszTörlés
  2. Aranyos vagy,nagyon szépen köszönjük (: Szeretünk hobbiból fotózni,és ha van rá alkalom akkor egymást is lekapjuk (: Meg hát ilyen melegbe mászkálni kellemetlen lett volna.

    VálaszTörlés
  3. Zsófi, beletörődhetnél már igazán, hogy rólad NEM lehet előnytelen fotót csinálni :P Mindegyik képen mesés vagy ^^ Azért a jégeső biztos jó kis hangulatot adott a fotózáshoz :) Egyszer már nekünk is kéne valami ilyesmit csinálni (értem ez alatt azt, hogy olyan képeket, ahol épp nem fetrengünk a röhögéstől XD)

    VálaszTörlés
  4. Drága vagy,köszi♥ De azért túlzás mert sajnos elég sok előnytelen kép lett :D csak hát szelektáltam (: A jégesőtől semmit nem tudtunk csinálni csak ültünk mint két zsák és néztünk ki a fejünkből :D De a levegő lehűlt legalább (:
    Jó ez meg jogos mondjuk :'''D valóban jó lenne a fetrengős képeken kívül is csinálni valami izgalmasat- de félő hogy elmaradna és azért a gépemet cipelni sok xD de én benne vagyok azért,mert imádok elszórakozni a képekkel (:

    VálaszTörlés