Oldalak

2016. október 29., szombat

Őszi szerzemények 2. | Személyes

Elég sok minden összegyűlt nekem mostanában,amikről nem írtam,mert egy nagyobb külföldi rendelést vártam,de mivel az is megérkezett,így szeretnék most egyszerre egy bejegyzést csinálni mindenből. Van már egy másik őszi szerzemények posztom,de az még múlt hónapban volt. Sajnos a halloweeni lehetőségek csak október végéig,november elejéig elérhetőek,és utána egyből ugrunk karácsonyra és ezek az őszi dolgok eltűnnek.
Szóval nekem az október mindig az ilyen cuccok beszerzéséből áll. Sok olyannal találkoztam,ami már meg van,vagy ami annyira nem tetszik,de összességében idén is sikerült sok jó dolgot beszerezni.

Tesco illatos gyertya
Nekem ez nagyon nagy csalódás volt. Igaz le volt értékelve,meg utolsó darabok voltak a tescoban,de olyan jó illata volt a gyertyának,hogy muszáj volt vegyek három különbözőt. Viszont sajnos égetés közben semmilyen illata nem volt,pedig reménykedtem,hogy kicsit Yankee Candle-s lesz vagy olyan mint az AirWick gyertyák.. De sajnos nem.

Clarie's
Eléggé szomorú volt a felismerés,hogy goth szubkultúra kedvelőként,nem volt egy darab fekete rúzsom se. Ez azért vér ciki ha azt nézzük,de ezt most pótoltam,ugyanis külön megkért rá Zoli (valami ötlete van készülőben úgy látom :D) Amúgy ez elvileg ingyen volt,mert az üzletben egész halloweeni időszak alatt 2-t fizet 3at vihet akció van,és a három vásárolt termék közül ez volt a legolcsóbb. Szép fekete,enyhén csillogós rúzs.

Ezt a nyakláncot egy pókkirálynős alkotáshoz vettem. Még nincs meg minden hozzá,de az elkövetkező időkben tervben van valami pókos fotó alkotás,bár még nincs konkrét terv. Mindenesetre ezt arra vettem,plusz van még valami ami ilyen témájú,de még nem árulhatom el,mert hivatalosan én se tudhatok róla :D Majd elmondom az okét ennek is.  Ami külön jó volt ebben a kis nyakláncban,hogy van hozzá pókhálós fülbevaló. Először fel sem tűnt és azt hittem,hogy véletlenül akadtak össze,de nem.

Müller
Nincs vásárlás Müller nélkül ♥ Ajh,hogy mennyire szeretem azt az áruházat,csak ne lenne ilyen mocsok drága. Pont a kupon napok egyik napján mentem be és láttam,hogy az összes színes OPI körömlakkra 50% (!!) kedvezmény van. Pillanatra levert a víz,hogy remélem ez nem a kupon akcióhoz tartozik, és gyorsan meg is kérdeztem,ahol a nő azt mondta,hogy de és akkor már temettem magamat,amiért nem voltam eléggé előrelátó és vettem meg a kupon füzetet -legalább ezért is,ha másért nem-, végül rögtön javította magát és mondta,hogy nem,ez önálló akció. Hát hihetetlen ,hogy mekkora szerencsém volt ismét és annyira boldog voltam,mert ez a szín amit elhoztam ( I'm not really a waitress), már egyedül volt,nagyon elkapkodták. S az egyik leggyönyörűbb bordó amit láttam. Jó,mondjuk a L'Oreal még szebb,de olyat meg már nem lehet kapni. Nagyon sajnálom,hogy a kép nem adja vissza a szép színt,de ilyen a telefonos minőség sajnos (nincs nálam a gépem).  A lényeg,hogy imádom,hogy megvárt engem ez a kis szépség.

Hát ez a babát tökre véletlenül fedeztem fel,ugyanis ellátogattam a gyerek részleg felé,ahol egy pillantást vetettem csak,de rögtön kiszúrtam a halloweeni cuccokat- lásd pókok, ujjak,maszkok,stb. S akkor már gondoltam körül nézek és annyi ilyen nagyobb dolgot is találtam,hogy el is vesztem egy pillanatra. Óriás denevér,meg szörnyek,meg ilyen ijesztő babák. Az az egy bajom volt,hogy az emberek semmire nem vigyáznak,ugyanis egy csomó ilyen figura már el volt törve,mert sima hungarocellből voltak. Szomorú az ilyen. Ebből a babából kettő volt,szóval egyet elhoztam, igazából mondjuk úgy,hogy kaptam. Nagyon jópofa és van rajta egy kapcsoló amitől világít a feje :D  Első ránézésre a Yurei jutott eszembe róla,és kivert a víz. Ráadásul fura dolgok történtek miután haza jött velem,de túléltem az éjszakát vele és azóta is élek,szóval nincs vele baj :D

Kik
Ismét visszamentem a Kikbe,mert észrevettem már tavaly,hogy ahogy telnek el a hetek,a boltok újítanak és mindig rendelnek le új cuccokat, még a szezonális részlegekre is. Így elég sok új cuccot találtam ismét halloweenre,többek között ezt is,ami amolyan girland :D Meg voltak még koponyás poharak,meg lampionok, sok világító rovar, de ezek annyira nem fontosak. Hiányoltam a világító denevéreket- tavaly még voltak.

Tudom,hogy ilyet is marha egyszerű csinálni,de nem vagyok az a fajta,akinek sok ideje lenne ilyenekkel szöszölni. Persze később láttam simán csak pókokat,ami elég lett volna,pert vatta az tényleg van itthon ,meg fehér anyag :D Na mindegy,majd jövőre jobban figyelek. De azért cukik és bőven olcsóbbak mint a Müllerben.

Six 
Ezen nagyon meglepődtem,mert a Six márka régen együtt volt a Bijou Brigitt-el, ugyanis annak idején még onnan vettem a denevéres,meg pókos fülbevalóimat.. De x éve már elváltak és külön üzlete van neki. Aztán ahogy arra sétáltam kiszúrtam egy külön standot az ilyen nekem való holmiknak. Meg is lepődtem,főleg,mert nem voltak olyan nagyon drágák mint mondjuk a Clarie's-ben. Pedig ezen is 5 pár fülbevaló van és 2ezer ft ha volt. Egyébként azért hiányos,mert húgom már megcsapolta..


Ez szintén a Sixből van, eléggé tetszett.

Aldi


Ebay
Bocsánat a kép nem az enyém,mert bár van nálam egy fényképező,sajnos nem olvassa a kártyaolvasóm a kártyát,így netről előlegeztem meg a képet. Erre a csodára vártam már majdnem 1 hónapja. Na jó kevesebb azért. Régóta szeretnék ilyesmit,de itthon nem nagyon láttam; akinek volt is,már rég eladta,szóval nem jó. Aztán volt nekem egy névnapom szeptemberben, és úgy voltam,hogy nem érdekel megveszem. Szóval ez az ajándékom anyától és barátjától.  Ez egy nem nagy táska,nem pakolós. De hátizsákként is lehet hordani,ami az én esetemben nagyon király,hiszen olyan szép gerincferdülésem van az oldal tasiktól,hogy öröm nézni (: Egyébként nagyon kedves volt a lány akitől rendeltem, szépen be volt csomagolva,a kis csatok is be voltak külön,meg ki volt tömve a tasi,hogy ne nyomódjon. Szóval teljesen új és mintha most jött volna ki a gyárból. Jó kis bőr tasi. Természetesen a dobozt amibe csomagolták,az megnyomódott az út során,de hát ez várható volt,meg azért a magyar postánál nem éppen arról híresek,hogy vigyáznának a csomagokra. De szerencsére nem sérült,csak kívülről. Attól is féltem,hogy nem jön meg,meg,hogy elkallódik- sose rendeltem külföldről,pláne nem ennyiért. De kaptam segítséget szerencsére. ♥


Könyvek
Még több Anne Rice,de végre ez a kis ritkaság is meg van és végre elkezdhettem ezt a történet szálat is! Ezen kívül megrendeltem még a Merric-et és az Armand a vámpírt. Ez utóbbi volt meg nekem legelőször,és azzal a könyvvel ismertem meg először Anne Ric nevét is,de mikor Pestre költöztem,eladtam sajnos és marha- bár vissza gondolva jogos volt,hiszen egy középső résszel mit kezdenék? Igaz az is önálló történet,de akkor is. (: 


Queen of Darkness
Végül csak nem bírtam megállni,hogy  ne rendeljek tőlük. S mivel 50-70%os akcióik vannak a webshopban,így úgy éreztem,hogy nagyon megérte. Több tízezrekért nem szeretek kiadni harisnyákért ,és ennek is valami eget verő ára volt,de most az akciózáson 2 ezer körül volt- és ahogy elnéztem,egy Tescoban is annyi a harisnya ára. Akkor már legalább nézzen ki jól. The Cure-on ez volt rajtam,szóval felavatva. Amennyire féltem tőle,annyira jól szolgált. Jó vastag az anyaga,puha és nem fáztam benne éjjel. 

Ilyen kis csillogó köveket mindig is szerettem volna,ugyanis tetszenek az ilyen sminkek. Ez is pár 100ft volt,g vettem rögtön két dobozzal. 

Egyéb
Egy nagy csomag Yankee Candle. Tavaly már rendeltem egyszer,pont karácsony előtt,azelőtt meg ajándékba kaptam és hú de nagyon megtetszett. Annyi finom illat található köztük és ha ügyesen válogat az ember,akkor megéri. Én most nem ismertem ezek közül mindent,de próbáltam vélemények alapján  segíteni a döntésemet (:  Szóval sok süti illatú vagy :D 

Halloweeni nyalókák. Ezeket akkor fedeztem fel egy helyi kisboltban,mikor minden reggel melóból bementem- azt hiszem- a Coopba. Nem igen kerestem,ők találtak meg amikor a pénztárnál álltam (: Ebből vettem párat másoknak is.

8 megjegyzés:

  1. Én előző hónapban Stargazer nagy bevásároltam, mindent megvettem, amit eddig valaha kinéztem tőlük...Meg gondolkodtam a pókhálós harisnyán, de a végén letettem róla, meert így is elég sok pénzt elköltöttem...
    Aztán most okosan megrendeltem mégis, mert annyira vágyok rá olyan régóta, szóval dupla postaköltségezhettem...De megérte, imádom a harist. :D

    Nálunk a Kikben semmi jó nem volt most, csak egy lampiont vettem - illetve a tavalyi díszeimet elköltözködtük sajnos, szóval nem lesz meg a "hangulat". (Nálunk a Kikben már hetek óta Karácsonyi díszek vannak kitéve. xD)

    Nekem a kedvenc fekete "rúzsom" a Sleek géles "szemceruzája" (szem- és ajakceruza, eau lala liner, fantasztikus, csak az enyém széttört, így kb hegyezhetetlen. :(). De szerencsére már drogériás vonalon is egyre több fekete rúzs van, nekem a legelső "saját" (nem örökölt) rúzsom a miss sporty feketéje volt - iszonyatos - utána évekig ácsingóztam a Stargazerre, amit meg is vettem, és szeretem is, meg kíváncsi vagyok az essence-re is, de igazából nem hordok fekete rúzst annyit, hogy megérje megvennem...xD
    Szóval fura, hogy eddig még nem csábultál el egyre se...de most már ez is meglett! :P :)
    Egyébként jó dolgokat vettél, az a baba nagyon durva, a fülik is tetszenek, és a tatyó is nagyon jól néz ki! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pókhálós harisnya? Azt nem is tudom melyik pontosan,de lehet én is láttam :D Amúgy sejtettem,hogy én is így fogok járni, így inkább megvettem a harisnyát,de nem csalódtam :O Annak ellenére iszonyú jó minőségű.
      A Stargazer márkát nem kedvelem annyira. Nekem is van belőle,de nem egy nagy cucc,ahogy tapasztaltam. =(

      Hát a Kikben most már igen- de ezeket én se most vettem :D Ezek egész szeptember végétől gyűltek már. A kikbe mindent nagyon hamar kitesznek,ami szerintem jó.

      Hát tudod,én nem sűrűn veszek cuccokat drogériákból. Úgy hallottam,hogy a sminkek terén is ,ami jobb minőségre,az a Loreal, így a többit nem ismerem. Bar kis goth koromból a Miss Sporty meg volt nálam is :D Én imádtam,meg volt egy noname tusom,amit imádtam,de kivettek a forgalomból =(

      Törlés
  2. Szuper dolgokat vettél, az a táska nagyon állat és az OPI lakkal nagy mázlid volt, csodaszép! :)
    Látom YC-ből csupa finom illatot válogattál, nekem most a mazsolás sütis lett a kedvencem, brutál erős és isteni finom illata van. Ezt az Anne Rice történetet nem ismertem eddig (csak a vámpírokig jutottam), de nagyon örülök, hogy most megmutattad, be is szerzem majd valahogy mert egyszerűen imádom a boszorkányos történeteket, de olyan nehéz igazán jót találni. Szóval köszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj,ne is mondd! Nekem is van egy ilyen sütis illat,ami tiszta szerelem. S most rögtön kettőt is rendeltem belőle :D Az opi-val tényleg nagy mázlim volt,mert csak egy darab volt belőle.

      Hát a boszorkányos Anne kötetek közül sajna nem mindegyik szerezhető be =( Tudod milyen sok kört futottam,míg megszereztem ezt? Huh,eléggé sokat ,de mondhatni ez is mázli :D De ha szereted az ilyen köteteket,akkor szerintem mindenképpen szerezd meg,mert Anne-nél jobb író nincsen a témában :D

      Törlés
  3. De jó dolgokat vettél! :) Sejtettem, hogy Halloween közeledtével be fogsz tárazni denevéres, meg ehhez hasonló cuccokból, én is majdnem elcsábultam arra a fülbevaló szettre :P A táska is nagyon jól néz ki, de legjobban a YC csomagod tetszik innen, látom csupa édes, finom illatot választottál. Érdekes, én alapjáraton nem szeretem az édes illatokat, de ahogy közeledik az egyre hűvösebb idő úgy vágyok egyre jobban az ehhez hasonló aromákra én is. Most fogok rendelni amúgy és azt hiszem teszek egy próbát ezekkel a sütis illatokkal is :P Az OPI lakkot meg remélem bemutatod majd a körmeiden viselve is ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát tudod muszáj ilyenkor,mert így nem kell rendelgetni innen onnan és egyszerűbb- bár néha meggondolandó,mert rendelve is egy két dolog olcsóbb :O
      Ahha,a Yankee-t muszáj volt,mert már húgom is rágta a fülem,meg egy kolléganő is kért és akkor már magamnak is vettem,hogy ne úgy járjak mint tavaly,hogy karácsony előtt csábulok el. Én imádom az édes illatokat,sőt,szinte csak azt szeretem. (:

      Hát az OPI-t már kipróbáltam,nagyon szépen fog,szinte mondhatom,hogy a tökéletes árnyalat,bár az én kedvencem,a Loreal-os volt,amit te adtál :D

      Törlés
  4. Fekete rúzst én is keresek (meg még kettőt), de hihetetlen, hogy ahol régebben volt is, ott most nem volt. De akkor ezek szerint érdemes lenne elsunnyogni a Claire’s-ig.
    Közel hasonló babám nekem is van, nincs nélküle Halloween. XD De majd megmutatom (meg szerintem élőben is látni fogod), és az enyém műanyag, szóval lehet nyúzni csórit.
    Nagyon jó dolgokat vettél. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszii ^^
      Hát a Clariesben mindig van fekete rúzs,meg esetleg a Rossmannban,vagy a Dm-ben nézz körül. Bár tény,hogy nagyon sok helyen nincsen és nem is értem. Mondjuk van egy két rúzs fajta,amit megrendelnék,csak a márka miatt drágák :D
      A babát meg megnézem,de szerintem nagyon cukik :D

      Törlés