Oldalak

2013. január 22., kedd

Életem első nyereménye!!

Még soha életemben nem nyertem semmit,mindig egy szerencsétlen csajnak tudtam be magam. =( De azért mindig lájkolgattam,és megosztottam az oldalakat fb-on,hátha nyerek egyszer valamit. A legutóbbi ilyen nyeremény játékon lehetett választani egy csodás nyakpánt,és egy mell alatti fűző között.
Természetesen egyből beleszerettem a nyakpántba *.* Mint goth nő élek halok az ilyen mütyürökért ^^ Erre mondta egy kedves barátom,akiről tegnap írtam,és aki adta a telefont- amúgy Daninak hívják,innentől így fogom emlegetni-, hogy ha megnyeri nekem a másik nyeremény játékot (mert van még egy amire neveztem- ott is nyakpánt a nyeremény *.* és az is gyönyörű) meg se kapom :D Mivel,hogy minek kell az nekem. Hát mert NŐ vagyok *.* s minden ilyesmi kell-amúgy is csak egy nyakpántom van.

Tegnap este mikor felmentem facebookra,az fogadott,hogy megvoltam jelölve egy hozzászólásban; egyszer az üzlet jelölt,miszerint én vagyok a nyertes :O
Idézem: "Véget ért nyereményjátékunk!
Nyertesünk: Beke Zsófia Von Duende
A nyereményt átveheted a Dark-Raven Asylum üzletében (Budapest, VII.ker, Rákóczi út 52)
Gratulálunk nyertesünknek!
A nyereményt január 27-ig tartjuk meg."

 aztán kaptam még egy megjelölést egy ismerősömtől,hogy tudok e róla. Hát akkor abban a pillanatban fel sem fogtam,meg nem akartam elhinni,de irtóra meglepett. Nem is tudtam hirtelen mit csinálni. 
Van egy kedves ismerősöm,aki Pesten él (juj bocsánat,több ilyen is van!!), és megkértem,hogy esetleg ha arra járna vegye át nekem. Mint kiderült sokat jár oda a lány,szóval ismerik ott,meg ő is ismeri a terepet,úgyhogy mondta hogy holnap átveszi ^^ Írtam egyből az oldalnak,hogy mással vetetem át,ők meg gratuláltak,és megkérdezték,hogy küldök e majd képet. Hát hogy a fenébe ne küldenék képet?! ^^ Minden szép holmimat lefotózom magamon,és elküldöm a készítőknek =) 
Szóval a lényeg,hogy nagyon meglepődtem,és meghatódtam ezen,és örülök nagyon =) 


Az oldalukon amúgy rengeteg jó holmi van,és egyszer ha Pesten járok szeretnék bekukkantani az üzletükbe =) Ide kattintva megnézhetitek az oldalukat.

3 megjegyzés: