Oldalak

2013. szeptember 29., vasárnap

Halloween



Ha már ősz ,akkor Halloween is (: Tudom,hogy nálunk ez nem hagyomány,de valamiért a lelkem legmélyén én örülnék ha lenne. Tuti,hogy előző életemben nem magyar voltam :D Olyan dolgokat szeretek,amikről jóformán fogalmam sincs :P
Tudom,hogy nálunk Halottak napjaként van jelen; szóval senki ne feledjen majd temetőt látogatni legalább ilyenkor. Én is nagy alpári paraszt voltam,hogy tavaly még ilyenkor se mentem ki,pedig van egy elhunyt papám,és egy elhunyt osztálytársam általánosból.  Borzalmasan lelkiismeret furdalásom van emiatt is,de idén nem hagyom ki legalább ilyenkor!
Bár sajnálom,hogy itt nem divat a tök faragás,a beöltözés- a gyerekek tuti élveznék.Az utcánkban  ilyenkor szoktam figyelgetni,de csak egy két háznál volt kifaragott tök kitéve az udvarra.

Annak viszont külön örülök,hogy ilyenkor azért lehet találni olyan holmikat,kiegészítőket,amik nekem tetszenek. Egész évben egyedül ilyenkor :D  Nálam hagyomány ,hogy a Bijou Brigitte-be minden évben veszek egy darab különkiadású ékszert.  Tavaly vettem egy fekete pókhálós fülbevalót, az előtti évben meg ilyen lógós denevéres fülbevalót. Most majd megint körül nézek az üzletben hátha.
Idén nem tudom mit lehetne csinálni Halloweenkor. Tavaly akkori barátommal voltam,de idén... Fogalmam sincs. A szeretteim messze vannak,jelenleg partnerem nincsen (ami nem baj,szóval ne sajnáljon senki ha kérhetem), szóval lehet egyedül töltöm semmit tevéssel.  Bár, egy ezer éves "barátnőm" említette,hogy szervez egy összejövetelt.... Régen nála is hagyomány volt ez,mert nagy Amerika fan volt,meg szereti ő is az ünnepet,és mindig együtt rendeztünk parti szerűséget- persze szűkösen. Csak ugye mi már nem vagyunk országos cimborák, meg nem rendezett egy ideje már.... Aztán minap összefutottunk és szóba került. A probléma ott kezdődik,hogy meghívja egy volt osztálytársamat,mert nagy barátnők,én viszont utálom. Na most ez bunkón hangzik... de a Kodályban töltött 4 év alatt sikerült rájönnöm,hogy kik az értelmesek,és kik a fogyatékosak,és sajnos neki sikerült egy olyan emberrel összebarátkoznia ,akivel sose kedveltük egymást. És akkor itt jön a gond. Persze mondtam,hogy elviselem egy éjszakára,ugyanis bunkó nem vagyok ,és hát  most ezért ne rendezzen két bulit. Én tudok kompromisszumot kötni. Mondtam,hogy majd pasijával leiszom magam (ő amúgy is lóg nekem egy itallal rockmaraton óta- ugyanis a sráccal azért jóban maradtunk) :D Mondtam a csajnak,hogy csak piával lehetne ezt az éjszakát kibírni. De hát még nem tudom.
Az is lehet,hogy nem lesz az egészből semmi. A lényeg nekem az lenne,hogy ne kelljen itthon ülnöm,mert már túl sokat ültem itthon csendes magányomban és túl sokat elmélkedek,ami hosszú távon már nem tesz jót (:  Meg egész nap mást se csinálok csak a munkámnak élek; nekem nincs az ,hogy hazajövök és akkor kiszakadok abból a közegből,mert van már mi elterelje a figyelmemet... Sajnos nincsen. Az edzés. De azzal meg kiélem magam a melóhelyemen.
Kicsit elkalandoztam :D Az a lényege az egésznek,hogy várom a Halloweent (: 

2 megjegyzés:

  1. Én is nagyon várom már a halloweent, mert remélhetőleg én is szervezek bulit - majd gondold át, hogy nem-e lenne kedved inkább hozzánk eljönni, bár tudom, hogy mi messze vagyunk. Már kattognak a fejemben a gondolatok, hogy miket lehetne kitalálni, meg csinálni, jó kis ünnep ez :P És a Bijou Brigittbe esküszöm most már elnézek én is, mert én is szeretnék valami jópofa fülbevalót :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Szívem,ez azt hiszem egyértelmű,hogy hova mennék :D Meg mi az hogy ti messze vagytok?? Hát nem a fél nyaramat ott töltöttem? :D Ugyan kérlek, itt nem a távolság a gond. Szimplán az,hogy lesz e keret rá, illetve hogy milyen napra esik (dolgozom e,vagy sulizom- esetleg épp vizsgázom -.-") Szóval inkább ez a kérdéses. Mert amit itt emlegettem "bulit", az még nem is biztos. Szimplán csak meg említette a csaj,hogy lehet hogy lenne. (de utálom a barátait,és utálom a tömeget,így nem biztos az egész)
      A Bijou-ba meg feltétlenül menj el,én 2011 óta gyűjtöm be onnan az ékszereket xD

      Törlés