Oldalak

2013. szeptember 28., szombat

Mért nem talállak sehol?!

El nem tudom mondani mennyire kiakasztó,hogy bejárom egész Pécset,és nem találom azt az Anne Rice könyvet,amit hónapok óta kutatok. Annyira bosszantó. Kiolvastam első és második kötetet rég,és folytatnám a harmadikkal,de akárhova megyek,sehol nincsen.
Valamelyik nap a héten bejártam a várost... Csúszón voltam a munkahelyemen,így kihasználtam a helyzetet,és bemásztam a városba. Voltam az Alexandrában,a mellette lévő Libriben, akkor kimentem a város másik végére az ottani Alexandrába.... ,az árkádban lévő Alexandrában nem is próbálkozom,mert ott közölték azt ,hogy  nincs és nem is lesz....  De sehol nem jártam sikerrel. Másnap szintén voltam bent a városban- munkatársamat kísértem turkálni-  ,és akkor bementem egy Lira könyvesboltba,és sehol semmi.  De annak így is örülhetek,hogy a Pandora, a Vámpírt elhozhattam kedvezményesen. Egyik este nézegettem az Alexandra oldalát,és 4ezerről le volt értékelve 1500,- ra. Az jött velem,mert csodával határos módon még meg volt egy hónap után is. Viszont a Kárhozottak Királynője csak nincs sehol. =(
Már nem tudok mit kitalálni. Most még annyi,hogy megpróbálom megrendelni,ha nem ,akkor felkutatom használtan. De irtóra idegesít,mert annyira kíváncsi vagyok a folytatásra. A film a könyvhöz képest egy rakás szar- pedig mindenki el van ájulva tőle,holott semmi. A Kárhozottak film a Lestat könyvből,meg a Kárhozottak könyvből van összeollózva. Ráadásul semmi nem stimmel a filmben,össze vissza információk vannak benne,hogy ki kinek a kicsodája,és ki kit tett vámpírrá,meg hogy ki honnan származik. Egy nagy fos a film. Úgyhogy most már kiváncsi vagyok a történetre valójában.
A Pandora meg azért érdekelt,mert volt említés róla a lestat könyvben,és tetszett.
No a lényeg,hogy megőrjít engem már ez :D


5 megjegyzés:

  1. Szia, könyvtárban nem nézted?:) Esettleg ha minden kötél szakad onnan meg tudod szerezni.
    Amúgy a múltkor találtam véletlen a blogod és elolvastam pár nap alatt, nagyon tetszett ám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ott még nem néztem (: Már annyi b tervem van,hogy nem igaz :D Mert ha itt nem találom,akkor van egy másik olyan opció,hogy egy ismerősöm aki raktárban dolgozik megnézi,és akkor elhozza nekem; vagy felmegyek pestre,mert ott tuti van,vagy antikvárium, illetve valakitől megvenni aki épp el akarja adni. Facebookon sok eladós oldal van- biztos tudna valaki segíteni (: De köszi a tippeket! (:
      Annak meg külön örülök,hogy tetszik a blog- igyekszem ;) De jól tolod akkor,ha pár nap alatt el is olvastad :D

      Törlés
    2. Remélem, sikerül majd megszerezned!! :) Még én is csak az első kettőt olvastam.
      Hehe, nagyon lekötött meg érdekesen írsz és muszáj volt végig visszaolvasni :D

      Törlés
    3. Most úgy néz ki meglesz ^^ Barátnőm a Szellemlovas fantasy könyvesbolt,és társasjáték boltnál dolgozik,és van antikvár részlegük,aztán volt raktáron (: Szóval azt kértem hogy tegye el nekem. (: Úgyhogy meg lesz *-*
      Hát nyugodtan-bár én is visszaolvastam a blogom,de a régi bejegyzések rosszak... Voltak mindig is törések az életemben,szóval vannak szomorú részek.

      Törlés