Oldalak

2013. december 29., vasárnap

29 napos kihívás- 1. nap: Írj néhány alapinformációt magadról.

Ha most belegondolok,és le kéne magamat csupaszítani,hogy tényleg csak a legalapabb dolgokat írjam, erősen törnöm kell a fejem. Mitől vagyok én én?!

Goth szubkultúra. Szerintem ezt mindenki kitalálta,hogy ez lesz az első dolog,amit jellemzésként írok magamról. Tini korom óta nagy hatással van rám ez a stílus és mindig jelen van azóta is az életemben. Ez vagyok én. Sötét ruhák,de mégis érző szív (:


Érzékenység. Gyerek korom óta más vagyok mint a legtöbb ember. Én soha senkit nem tudtam piszkálni,meg leszólni,ugyanis a lelkiismeretem nem engedte. (pedig a legtöbb gyerek nagyon rosszindulatú)

Pánik. Nagyon sokszor félek ,és pánikolok dolgokon. Főleg mikor új dologra kényszerülök,vizsgázok,új helyre kell mennem és totál egyedül vagyok. Ez a félelem gyerek korom óta megvan. Sajnos világéletemben mindig féltem valamitől.

Lelkizős. Nagyon szeretek Szilvi barátnőmmel,vagy akár anyukámmal komoly ,lelkis témákról beszélgetni mert tudom,hogy ők megértenek,és nem néznek hülyének ha kimondom amit érzek.

Humoros. Nagyon szeretem a jó poénokat,és általában imádom szivatni a másikat,és azt is ha a másik szivat. Ilyen vicces emberke vagyok. Persze vannak napok,mikor jobb ha mindenki békén hagy,de alapjáraton vigkedélyü   ember vagyok (:

Ellentmondásos személyiség. Nem vagyok se skizofrén,se semmiféle betegség alanya,de néha én sem értem magam. Ez talán abból következik,hogy Rák a csillagjegyem,ami érzékeny,és segítőkész,lelkis, míg az aszcendensem Szűz, ami azért visszafog. Nagyon sokszor megesik velem,hogy megtenném,de nem teszem (pl. egy barátot megölelni,vagy random megpuszilni) és magam sem tudom mért nem.  Vagy például néha rengeteg a türelmem,máskor pedig szikrákat szór a szemem ha valaki hülye.

Hisztis. Na hát ez alap dolog. Mindig van valami ami nem tetszik :D De talán ez minden nőnél előfordul,hogy néha hisztisebb hangulatban van :D



4 megjegyzés:

  1. Ez tök jó, mármint a kihívás :) Érdekes dolgokat lehet megtudni másokról .) lehet lopni fogom ha nem gond :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze,nem gond,nyugodtan (: Szeretem az ilyeneket,mert tényleg sok mindent elárulnak a másikról-feltéve ha őszinte az ember (:

      Törlés
  2. Én is élvezem, mert jobban megismerhetlek belőle Zsó, és mert magam is imádok ilyen kérdezgetésekre válaszolni.
    Fura módon ha valaki csak a kérdőív alapján akar megismerni, akkor szimpatikusnak fog találni. Amikor meg előbb lát meg és mondom ugyanezeket, akkor furának...

    VálaszTörlés