Oldalak

2013. december 19., csütörtök

Már csak egy nap!

Alig várom már,hogy vége legyen a pénteki napnak,és egy kis időre elszabaduljak a munkahelyemről. Egyszerűen borzalmas az egész már. Hét eleje óta hasmenésben szenvedek,ami egyszerűen nem akar elmúlni,mindemellé társult a jó kis náthám,mert vannak oly értelmes munkatársaim,akik képtelenek arra,hogy odategyék a kis kezüket ha tüsszögnek,köhögnek. Én meg persze rosszkor voltam rossz helyen...Az amúgy is legyengült immunrendszeremnek jól jött... Főleg így karácsony előtt két perccel. De mindegy,úgy érzem kilábalóban vagyok ebből a sok nyavalyából. Hihetetlen mennyire áldom az egészséget,és mennyire rossz mikor szenvedek. Napok óta nem tudok semmit enni,fújom az orromat,a testem eltunyul mert ugye emiatt nulla mozgás..Egyszerűen unom már. És mindezt azért,mert van egy gennygóc bent és a szülők is annyira sérültek,hogy képtelenek felfogni,hogy gennyfertő a gyerekük.
No,de azért vannak szép pillanatok is. Főleg ez a tudat hogy egy nap :D Alig várom,hogy kiszabaduljak onnan,és neki álljak a magam teendőinek. Ugyanis én abszolút elvagyok maradva pl. a karácsonyi ajándék vásárlással. Se időm,se hangulatom nem volt rá. A hangulat kezd megjönni,de az időm semmire nem elég. betegen meg a halál mászkál.
A munkahelyen az egyik anyukától kaptunk egy kis csomagot- nagyon rendes volt tőle. Az autistánk anyjától kaptunk egy toboz csokit,meg rajta egy fényképet a kislányról,rajta Boldog Karácsony felirattal (: Nagyon cuki (:
Nem ez az a kép,de ez az a kislány. Én is fotóztam már. Eléggé jó fotó alany,és ráadásul ezt élvezi. (:
Ezen kívül végre beszerelésre került a Viktortól kapott monitor is *-* Annyira örültem,mikor annak idején mondta ,hogy sikerült megszereznie nekem a lapos monitort. Ugyanis az enyém az a régi pici képernyőjű ,bazi nagy hátuljú szar volt... és mikor játszottunk a pálya felét nem is láttam,plusz  egy idő után elfáradt a szemem és kifolyt. Aztán akkor említette meg,hogy szerez nekem egyet. És végre elkerült hozzám *-* Hamarosan fel is avatjuk- játék terén. Hétvégére terveztünk egy kis partit,mert se neki se nekem nem kell mennem dolgozni (szerencsére) így végre jut idő másra is a munkán kívül. (: Reméljük semmi nem jön közbe,senki nem hal meg közben,nekem nem ujjul ki semmilyen nyavalyám -.-"

2 megjegyzés:

  1. Nekem a monitor odaadása totál kiesett, Viktor elfelejtette mondani, hogy odaadta neked, de nálad úgy is jobb helyen lesz, tudod használni és nem fog kifolyni a szemed :) Hétvégén már tesztelhetitek is :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerintem azért esett ki,mert már be volt csomagolva tudod,és csak felkaptuk mikor indulni kellett.
      De igen,nem folyt ki a szemem szerencsére,szóval nagyon jó (: Meg könnyebben olvasok rajta (:

      Törlés