Oldalak

2013. december 17., kedd

Vizsga utáni lazulás Szilviékkel

Régen volt már nyár. Nyáron volt az utolsó alkalom,hogy láttuk egymást Szilvivel és Viktorral. Nagyon hosszú idő ha bele gondolunk,mert már december van. Mindenki túl van nagy szenvedéseken,betegségeken,mindenen.... Így hát ismét eljött a találkozó ideje. Mint korábban említettem nagyon ki volt centizve,mert   reggel én még elmentem vizsgázni 8ra,és féltem,hogy a 9:30as buszt nem érem el... Utána meg már csak 15:40kor jött volna,ami este 5 után ért volna fel. Az meg kinek jó.
De szerencsésen nagy pánikolások közepette elértem a buszt és egész hamar felértem ^^ Miénk volt a délután.
Annyira rossz volt hirtelen lepattanni a buszról,ugyanis végig ültem,meg ugye még sokk hatás alatt voltam,és mikor leszálltam,azt hittem összesek. De olyan jó volt őket látnom (: Tipikusan az az érzés,amikor az ember  kedves ismerősöket lát és megtelik a szíve örömmel. Nagyon örültem,el sem tudom mondani. Csak sajnos akkor abban a pillanatban megijedtem,nehogy összeessek =/
Persze Szilvim a nyakamba ugrott,aminek nagyon örültem,de majdnem akkorát estünk ott a megállóba mint az ólajtó :D De azért örültem neki,mert jó érzés,meg jó látni mikor fontos vagyok valakinek (:  Amúgy se vesz körül sok jóbarát,így én nagyon becsülöm és értékelem azokat akik vannak (: Jó,volt már rá példa ,hogy összeszólalkoztunk,de melyik emberi kapcsolatban nincsen?! Eléggé monoton lenne az élet,ha minden szép és jó lenne. Ettől függetlenül az érzéseim feléjük semmit nem változtak. Mindig örömmel megyek hozzájuk,mindig mindent örömmel elmesélek nekik,és bármit meg is tennék ha szükségük lenne rá. Fáj,hogy nem vagyunk napi szinten kapcsolatban,mert mindig az a félelmem,hogy túllépnek rajtam. ez sajnos gyerek kori trauma,ugyanis gyerek koromban volt az,hogy mikor összebarátkoztam valakivel,pár hónapon belül rám unt,és jött valaki más aki érdekesebb,vagy többet tudott adni mint én. Emiatt féltem minden barátságomat,főleg mikor az illető mással is jól el van. Az olyan rosszul tud esni,pedig ebben igazából semmi nincsen. Tiszta őrült vagyok.
No de visszatérve;  Nagy volt az öröm mikor megérkeztem ^^ A kocsiban kicsit punnyadtunk,meg dumálgattunk, mikor felértünk hozzájuk,akkor még beszélgettünk,meg kaptam Szilvitől tökre fincsi estebédet :D Halat csinált párolt zöldséggel- imádtam.  Addigra már megnyugodtam,lement a stressz és jól éreztem magam.
Aztán elkezdtünk készülődni,ugyanis mentünk a Hobbitra *-* Voltak olyan drágák és meghívtak a Hobbitra. Mindhárman fanok vagyunk amúgy is ^^ Előtte még otthon készülgettünk; Szilvi kisminkelt :D  Nagyon szép lettem :D Aztán hosszas készülődés során elindultunk. A plázában megvettük a jegyet,majd körbemászkáltuk és gyrosoztunk *-* Az az életem értelme,imádom a gyrost. Utána kezdődött a film ^^ Nekem amúgy nagyon tetszett,imádom ezt a történetet!  Az egész jól megvolt csinálva, jó kis effektek voltak benne, jó koreográfiákkal és a sárkány is jóra sikeredett *-* Imádtam.
Aztán mozi után hazaindultunk,ahol úgy döntöttünk,hogy horror estet csinálunk, piálással megfűszerezve :D  Megnéztünk két horrort,amik közül én egyiket se láttam még; Démonok között, meg a Kísértetjárás Connecticut-ban.  Nagyon parás filmek, de így ittasan vicces volt. Mindig megállítottuk a filmet,mert mindig röhögtünk valamin,Szilvi irogatta  az aranyköpéseket, Viktor meg fotózott xD 
De teljesen megérte,mivel mindannyiunknak kemény hete volt,ők is melóztak,én is,plusz a hülye vizsga,így belefért. Ittunk finom likőrt,meg kevertem Bloody Mary-t,ami meglepően jó volt. Plusz gyomorkeserűztem,mert nem szeretem a pálinkát :D  Meg vodka narancsoztunk,illetve a víz az elmaradhatatlan :P Aztán egyszer kimentünk kaját csinálni.... hát ott is érdekeset alakítottunk. :D De végül a szenyók elkészültek.
Végül hajnali 4 körül eltettük magunkat,mert másnap azért fel kellett kelni. Ugyan nem mentem haza délelőtt,de azért jó lett volna összeszedni magunkat.  Felkeltünk és megnéztünk megint egy horrort,mert az se láttam még-de kiderült,az mindhármunknak új :D Az Insidious 2őt. Nagyon jó volt!! :D Mi Viktorral nagyon élveztük,Szilvi eléggé pánikolt tőle,pedig remek film.
Nagyon élveztem a hétvégét,megint születtek idiótábbnál idiótább képek,poénok... és olyan hangosak voltunk mint a cigány családok xD De rájöttünk,hogy ahogy részegedünk le,egyre inkább nem értjük azt hogy a másik mit mond,és automatikusan  elkezdünk ordítani a másiknak-mert gondoljuk,hogy süket a másik :d Szóval mindenki örül neki ha ott vagyok xD
Nagyon élveztem,és nagyon köszönöm Nektek a meghívást,nagyon jól esett lazulni,még ha csak rövid időre is! De ami késik az jön,és jövök máskor is ^^ (ha meghivnak ezek után :P )

És itt van pár kép ^^

Mozizás előtt,kisminkelve ^^





Szilvi kreálmánya ^^




Ezt kaptam ebédre (:




Cukiság




Itt már enyhén szétcsúszva :D

Már jól éreztük magunkat :D




Jóságos pszichopaták vagyunk :P




Ittasan is cukik ^^




1000 voltos mosoly

Mozi előtt a váróban- jellemző :D

Szintén jellemző :D

Mozinál ^^

Mosoooly ^^

2 megjegyzés:

  1. Megint hoztuk a formánkat :P És ne viccelj, mi örülünk, hogy voltál nálunk megint :) Nagyon jó volt újra együtt baromkodni :P Szeretés van ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek örülök akkor ^^ Olyan jó volt végre megint kikapcsolni egy kicsit *-* és olyanokkal lenni akiket szeretek (:

      Törlés