Oldalak

2012. augusztus 3., péntek

Mai "hisztis bölcselkedés"

Tegnap hajnali fél 3-ig fent voltam,reggel meg kelhettem 7kor. Annyira furán érzem magam,mert akármeddig,akármennyit alszok,érzem a kimerültséget. Már elgondolkodtam,hogy nekem szerintem egy teljes csakra tisztításra van szükségem. De nem tudok ilyesmit senkitől kérni,mert nem sokan értenek hozz- legalábbis az ismeretségi körömben-, ha meg van olyan aki nagyon érti,vagy épp ezzel foglalkozik, tuti több tízezreket kérne =( Annyim meg nincs rá. Anno bevállaltam volna a regressziós hipnózist is,de utána néztem,ott is egy 10es egy óra,és az ajánlott idő erre a 3 óra o.O Na 30 ezrem nincsen.
Szóval ezt se tudom megvalósítani,pedig minden ilyen érdekel. Biztos hogy fizikailag rendbe jönnék. Lelkileg kisebb-nagyobb segítségekkel rendbe tudom szedni magam,de ez érzem ,hogy több. Ez a folyamatos levertség,fáradtság.. Pedig olyan is volt,hogy 10-11ig aludtam,és hiába. Felkeltem,és irtó fáradt voltam,meg kimerült. Még azt se lehet mondani hogy túl aludtam magam,mert nem éppen. Az allergiám is rátesz egy jó nagy lapáttal,mert eldugul az orrom reggelre,a semmivel!! De felkelek rá,és puff,nyomott leszek egész nap. 
Hazajöttem Márkótól,és majdnem meghaltam a szobámban, annyira bűzlött a hörcsögöm. Nagyon erősen érzem a szagokat,és zavarnak. A vicc,hogy a hörcsögöt is a hét elején takarítottam ki teljesen,és nem hiszem el,hogy 3 nap után berohad a semmitől.  Most odaraktam az ablakba,és szellőzik,és máris nincs semmi büdi. Már megijedtem,hogy megint takarítani kell- nem akarom pazarolni a forgácsot se azért.
a lényeg,hogy rossz ez így. Most is dög fáradt vagyok,semmihez nincs kedvem. Persze gondolom rátesz a nagy meleg is =/ Ez is elmehetne már a fenébe. Utálom ezt a szélsőséges időjárást is- nyáron 50 fok,télen meg -50fok. Mennyire jó már. Azt mondanám,hogy úgy kell a sok birka embernek ,akik szennyezik a környezetet,de sajna én is itt élek,ahogy a többi környezet barát ember is. Nem tudom mért nyírjuk ki egymást =S
De inkább nem kezdek bele ebbe,mert elszáll velem a ló,és kilyukadnék csak valami eszement filozófiai hülyeségnél :D Arra meg senki nem kíváncsi szerintem =)  De nézzétek el nekem,néha ki kell adnom magamból a dolgokat. És így nem egy konkrét embert fárasztok,hanem csak azt,akit érdekel is :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése