Oldalak

2012. december 4., kedd

Karácsonyi szöszölés

Végre volt anyumnak is ideje,és neki álltunk lakást díszíteni *.* Máskor már november elején feldíszítjük a lakást,de most  én se értem rá,és ő se.
Szerencsére ma (kedd) megcsináltunk- vagyis inkább elkezdtük,a vége még odébb van ;)  Annyi sok szép díszt találtunk,és alig várom már,hogy meglegyen a fa is =) Anyu vett a Csabinak is (barátja) egy pici műfát,de totál ki fog akadni. Ő az a fajta ember,aki nem szereti,és nem is foglalkozik a karácsonnyal. Skorpió. Ahogy húgom is,és dettó ilyen.
Szóval valószínű,hogy totál ki fog akadni a műfán :D De azt mondta anya ,hogy nem érdekli,kell azért neki is :P  Mondjuk sose tudtam megérteni,hogy hogyan lehet nem szeretni a karácsonyt. Még ha nem is vallásos az ember (ahogy mi sem vagyunk azok), élvezhető egy ünnep. Mi minden évben tartjuk,és van aki le se kakilja.
Bár azért a Csabi jófej,mert tavaly annak ellenére hogy nem szereti, sőt ki nem állhatja az ünnepet, vett nekünk fát. Szóval semminek nem az elrontója- ő el van magában csöndben.

Viszont aminek nagyon örülök,hogy nem kell stresszelnem az ajándékok miatt!! A nagy részét már megvettem,már csak be kell csomagolni. Alig várom már,csak még kell venni csomagolót,mert az elfogyott.
Amit postázok csomag,az is elkészült, kb.  olyan alakja van mint egy tanknak- Márkóval még hülyültünk is rajta. =)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése