Oldalak

2012. december 5., szerda

Reggeli edzés

Annyira felszabadultnak,és fittnek érzem magam =) Egész hétvégén rohangáltam valakivel mindig, holott úgy voltam,hogy majd jól kipihenem a gyakorlatot. Aha,hát nem így megy ez kérem.  Alapból hajnalok hajnalán már felkeltem,mert úgy hozzászoktam a kevés alváshoz, plusz mindig futnom kellett valahova. Mondjuk nem is volt baj,mert nem punnyadtam el annyira.
De ma úgy voltam vele,hogy itthon maradok (amúgy is várok egy csomagot,és nincs kedvem a postára befutni,mert nem veszi át senki) , és tornázok. Eleinte mikor belekezdtem az életmód váltásba,meg ebbe a tornázásba,mindent magamtól csináltam. Aztán rájöttem,hogy anyumnak van itthon egy fitness dvd-je,amit jó ha egyszer használt :D
Ezt én anno kipróbáltam,és nekem nagyon bejött. Bíró Ica adta ki ezt a dvd-t,de talán erről már írtam is korábban. =) Norbival együtt állították össze,és őszintén szólva nekem eléggé hatásos. Így nincs bennem az hogy lecsípjek a gyakorlatokból,hanem kőkeményen betartom,mert ő számol. Jó persze ha már annyira fáj,hogy nem megy,akkor abbahagyom,de napról napra jobban bírom. Bár most kimaradt több mint egy hét,és nagyon rossz újra elkezdeni,és bele jönni,de nem adom fel az tuti.
Most talán egy fél órája fejeztem be,és fel vagyok pörögve ^^ Az a jó a dvd-ben,hogy ad tippeket a narancsbőr ellen is,meg hogy mivel lehet stimulálni ,meg felfrissíteni a bőrt; hogy miket lehet használni hozzá,mit együnk,stb. Szóval jól össze hozták.
Nem rég töltöttem le Rubint Rékát is,mert rá is azt mondják,hogy nagyon jó,de azt még nem próbáltam ki, meg hát még nem ismerem a filmjét,előbb meg kell néznem. Mire kiismertem ezt a dvd-t hát sok idő volt. Nagyon nem szerettem az elején,mert nem tudtam mi után mi jön,meg mikor hova fordulunk,meg akkor nézni is,meg csinálni is...szóval tanultam ebből a hibából,így először csak megnézem a videót,és utána csinálom csak,aztán előbb utóbb már tudja az ember,hogy mi után mi jön. =)





Viszont pozitívként hat rám az,hogy már látszik azért a változás,és olyan is mondta aki minden nap lát. Egyik héten mikor suliban voltam,közölte az egyik szaktársam,hogy mennyit fogytam,ő nem így emlékszik rám. Ez nagyon jól esett,és inspirál hogy folytassam,mert nem hiába csinálom.  Persze itthon is biztattak már,Márkó mg folyton mondja,hogy hova fogyok :D Ezt kicsit túlzásnak érzem,de na, jól esik :D Szóval örülök a biztatásnak,de nem akarom elkiabálni,mert visszaeshetek,főleg ha néha szarul érzem magam =(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése