Oldalak

2012. december 31., hétfő

Mert mi összetartozunk....

... avagy egy csodás nap egy olyan emberrel,aki a világon mindennél többet ér nekem.

Drága Szilvi barátnőmmel megbeszéltünk egy napot karácsony után,hogy találkozzunk. Azt mondta,hogy leutazik hozzám,és végre tudunk úgy beszélgetni, mint egy évvel ezelőtt mikor Pesten laktam.
Először irtó lelkes voltam,aztán később elfogott az az érzés,hogy na tuti nem jön össze. Átkoztam is magamat érte,mert Szilvi az egyetlen ember,aki még sose árult el,vagy hagyott cserben. De tudni kell,hogy mások hagytak már bennem eféle nyomokat (kedves pesti Attila pl. )
Aztán végülis túljutottam ezen,mert megbeszéltük,hogy ő azért nem egyenlő az Attilával,és ne gondoljak rosszra. Teljesen jogos volt ,és utána inkább nem is gondoltam semmit.
Megvettem,meg elkészítettem az ajándékát,hogy majd akkor karácsony után meglepjem!
Szilvi leküzdve hatalmas félelmét az utazással szemben leutazott,és sikeresen megérkezett. =))  Én már egy órával az érkezése előtt kint voltam,mert nagyon hülyén jártak a buszok. De inkább várok,mint megvárassam.
Nagy volt az öröm mikor észrevettük egymást a nagy tömegben ^^ Én legalábbis baromira örültem,és boldog voltam,és annyira magával ragadott a pillanat,hogy alig tudtam utána már szóhoz jutni :D  Rögtön a kezembe nyomott egy nagy tescos szatyornyi könyvet- amit ugyan én kértem kölcsön,de most valahogy mégis nagyon soknak tűnt :D
Felmásztunk az árkádig, egészen odáig dumáltunk. Természetesen nők lévén az első utunk a wc felé vezetett- ki gondolná :D  Aztán vadásztunk helyet- ami meglepő módon alig volt. Én igazából kevesebb emberre számítottam, de meglátszott,hogy pár napig nem volt nyitva az árkád. Komolyan mozdulni nem lehetett. Végül kifogtunk egy helyet,ahol leültünk,pihentünk egyet,aztán ajándékoztunk ^^ Nagyon drága volt,mert a sok kölcsön kapott könyv mellett,kaptam egyet ajándékba is- amire régóta vágytam; a Nora Roberts féle Bűbájosok folytatását, a Tündérvarázst ^^ Az egy olyan könyv amit ezerszer el is tudok olvasni. Mikor anno kölcsön adta nekem Szilvi,kétszer is elolvastam ^^ Aztán én is adtam neki ajándékot; vettem neki egy csillag alakú csúcsdíszt ,mert olvastam a blogján,hogy szeretne majd egyszer egyet. Hát bevallom elég nehéz volt vadászni egy ilyet,ugyanis mindenhol a hegyes csúcsdísz a menő.  De azért találtam egy csillámos arany színű csillag alakú díszt ^^ Illetve kerestem egy szép tündéres képet- mert mindkettőnk mániája a tündér,és tudtam,higy örülne egy szép képnek- , és azt a képet vászon anyagra kinyomtattattam Márkóval - ha már ilyen helyen dolgozott- , ő meg felragasztotta valami anyagra,és beillatosította mellé. Nagyon vigyáztam rá,nehogy megsérüljön,de szerintem egy két helyen így is megkarcolódott,amiért mérges vagyok.  De az illata megmaradt valamennyire- nekem a szobám napokig illatozott :D
No ezek után Szilvi vett ebédet ,és persze meghívott engem is ^^ Sokat beszélgettünk,és hát sok érdekes dolgot megtudtam.
Később felmásztunk a Széchenyi térre,ott megmutattam neki a nagy városi karácsonyfát, és ott is leültünk,beszélgettünk. Pár órával később tovább indultunk, felmentünk a Szent István térre, megmutattam neki a Székesegyházat,és ott is leültünk a napra. Aztán csajokhoz híven fotózkodtunk :P  Hoztam a profi gépemet,amit nem is volt olyan egyszerű egy kézzel tartani :D De azért megoldottam- egy jó fotóért bármit ^^









Aztán fotóztam őt is- magyarul előjött a fotós énem,és ő modellt állt :D  Most nem teszem közzé az összeset,mert nem tudom mi tetszik neki,és mi nem, így csak egyet =)  Facebookra is ezek a képek kerültek ki- természetesen külön mappába =)

2 megjegyzés: