Oldalak

2013. január 14., hétfő

Cukiságok

Egy hete találkoztam gy barátommal, Attilával (pécsivel) ,ugyanis akkor jött haza. Dumálgattunk kivel mi van,meg mesélt a reménytelen szerelméről,szóval elütöttük az időt. Néha jól esik kimozdulni,és csak úgy hallgatni mások gondjait,addig se foglalkozom a sajátjaimmal.
Tény,hogy mostanság megint elég gondterhelt lettem,de nagy örömömre sikerült Szilvi barátnőmmel mindent megbeszélnünk. Elmagyaráztam neki is,hogy mennyire nem könnyű nekem látva azt,hogy milyen jól érzi magát a baráti társaságával-ahova amúgy én is hivatalos vagyok. Szörnyű érzés ez az egész,hogy rajtunk kívül álló okokból kell szenvednünk. Mondjuk ez egy nagy követ emelt le a lelkemről,hogy sikerült ezeket elmondanom neki. Általában az a csendben szenvedő típus vagyok- vagy blogon szenvedős :D- ,de nem szeretek másokat terhelni,mert úgyse tudnak mit csinálni.  De azért nagyon rátudja nyomni a bélyeget a napomra egy rosszabb hangvételű levél.  Mindegy is,most már ezen is túl vagyunk.
De visszatérve az Attila féle találkozóhoz,néha muszáj tartani a kapcsolatot személyesen is az emberekkel. Mindig meghallgatom a szerelmi ügyeit,én is néha nyavalygok neki,aztán jól van. Karácsonyra megkaptam tőle a Dita- féle parfümöt,amivel eléggé meglepett. Szeretem azt a parfümöt-már karácsony előtt kinéztem,de akkor még itt nagyon fent volt az ára. De a Dm-ben tényleg le volt értékelve,ahogy erre Szilvi fel is hívta anno a figyelmemet. Imádom az illatát,és nem megy el olyan hamar mint ahogy a legtöbb parfümé. =)





A másik nagyon cuki dolog,hogy pénteken mikor felmentem Márkóhoz, közölte,hogy elmegy mézeskalácsot sütni. Na mondom ez jó lesz. Addig én edzettem nála (direkt nála hagytam a dvdmet,itthon meg le van töltve,eléggé praktikus :D itt nem működik a dvd olvasó -.-"), kihasználtam,hogy senki az égvilágon nincs otthon- még a lakótársa se. Aztán már rég kész voltam mikor megjelent. Számítani lehetett rá,hogy ő is csinál saját kezűleg valami jóféle formát. Ugye én denevéreket csináltam karácsonykor ^^ Ő meg lehozott két nagy pókot xD Az egyiket sajnos megette,a másikat viszont megmentettem,ugyanis kijelentette hogy az nekem kell :P Szóval azóta itt van nálam,gyűjtöm az érdekességeket =)



Eléggé fújci,mert én se vagyok pók fan,de el kell ismerni pasi létére nagyon király dolgot alkotott :)

2 megjegyzés:

  1. Tök jó ez a pók, bár nem volnék képes megenni :D Egyrészt mert sajnálnám szétbarmolni, másrészt mert akkor is egy pók! A parfümhöz gratula, nekem is detto ez van meg, csak a másik kiszerelés. Annyira isteni az illata, imádom! A beszélgetésnek meg én is örültem nagyon :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na látod ezzel én is így vagyok :D Kár lenne megenni :D Az hogy pók,az már annyira nem zavar képzeld. Miután Márkónak 7 darab madárpókja is van,valahogy már nem tud izgatni =)
      A parfümnek örültem,tudod mondtam is hogy én is ezeket nézegettem karácsony előtt ^^ Haza is vittem akkor az illat mintát,és mindenkinek megmutogattam.

      Törlés