Oldalak

2012. augusztus 2., csütörtök

Elvonási tünetek

Nyugi,semmi rosszra nem kell gondolni- nem drogokról van szó! Hanem buta játékokról. Nem vagyok egy begyöpösödött kocka típus,de már jó pár hónapja volt az,mikor leültem csendes magányomban,és belemerültem egy játékba-akár egyedül,akár többen.
Sokat játszottam egy barátomnál a Sims3mal. Tudom,hogy sokat fikáztam a grafikáját,ami még most se tetszik,de igazából eléggé jó maga a játék.  Annyira sokrétegű,annyira bonyolult,és végtelen,hogy ilyet még nem láttam. Komolyan mondom,ha otthon elvinné a gépem,képes lennék hetekre rákockulni- és úgy,hogy nem vagyok kocka. De sajnos csak korlátozott ideig játszhattam azzal is,mert egy barátomnál próbáltam ki,és utána feljártam hozzá játszani- mint a dedóban. "Anya átmehetek játszani?!" :D  Elég komoly =)
De imádtam vele játszani,olyankor kb. minden megszűnik körülöttem,és belemélyedek. Kedvencem,hogy lehetett utazni benne,és én mentem is Egyiptomba persze. =)) Lehet benne szakmát tanulni -fotózás!!- ,és mi egyebek. Szóval egy kicsit hiányzik a játék,persze a karakter grafikáját még most is rühellem,nagyon elszúrták :O Akár mennyire soványra csinálod az emberkét,vagyis itt a simet, akkora tokája lesz,mint egy kövér embernek. Ugye az árnyékolás miatt =(  Ezért nem akartam vele játszani,de végülis belehajszoltak,és akkor egyefene. Most meg hiányzik ^^ Nem is tudom mi lesz velem :D


A másik amit már szintén hiányolok,az a Titan Quest! Egy ideig egyedül játszottam vele,de úgy csak felhúzott,aztán jött Márkó,és együtt valahogy megoldottuk lanba. Nagyon imádtam,mert jó kis játék! Ott is mindig alig vártam,hogy eljussunk Egyiptomba! :D De annál tovább csak egyszer jutottunk,de abba is maradt,mert sose volt kedvem játszani. Sokszor van olyan,hogy egy idő után elég,hányingerem lesz a játéktól,a testem se bírja tovább,és testileg is,és lelkileg is tiltakozok a játék ellen. Később meg jön a sírás,hogy juj,nagyon hiányzik,játszani akarok.   A Sims3ommal nem fogok tudni játszani sajnos,mert a 2őt se vinné el a gépem,nem majd a 3at. De a TQ-el igen. Csak egyedül meg nem állok most neki.
Igazából ebben a játékban meg azt bírom,hogy végig visz a mitológián. Görögországban vagyunk,majd Egyiptomban,és elvisz egészen az Alvilágig -ha jól tudom. De nem játszottam végig sajnos,így nagy élmény beszámolót nem tudok tartani.

De ami azóta is a legjobban hiányzik,a Diablo2 *.* Egy barátommal toltuk mindig együtt,és már eljutottunk nightmare szintre,de valamiért abbamaradt.  Aztán van egy másik barátom,ő is mondta,hogy visszaszerezte a játékot,és tolhatnánk,de most elölről kezdeni megint- ettől félek. Az első pályától herótom van,az tény.  Bár az utolsó fokozatig nem jutottunk még el közösen senkivel,és azt már irtóra várom,arra is rá voltam izgulva,de mivel abba maradt a játék,így most rossz.
De ez a játék az,amin felnőttem. Anno még apám telepítette fel,mikor 13-14 évesen megkaptam a gépet,és még internet sehol nem volt!! :D Én internet nélkül éltem évekig- na erre varrjatok gombot ^^ De imádtam,mert így lehetőségem volt egy csomó pc játékot kipróbálni. Akkor ismertem meg a TQ-et,csak nekünk nem vitte a gépünk,csúnya volt a grafikája,vagy hibás a játék,nem tudom pontosan. A D2-öt hibátlanul vitte a gépem,és még meg is vannak a karakter mentések a régi vinyómon,ami ugye előkerült nem rég *.* Volt is az eszembe,hogy beleteszem a játékba őket,és leszedem a ruhákat,mert apámnak sok fullos karaktere volt- sok ideje volt játszani.
Na de a lényeg,hogy sok játékot hiányolok. Lelkileg elvonási tüneteim vannak,és nem is tudom,hogy mivel játszanék,ha elém tennék ezt a 3at. De valószínű,hogy Sim3,mert a többi kettővel sokat játszottam már.


6 megjegyzés:

  1. Micsoda gondolatok :-P

    VálaszTörlés
  2. Igen,most ez jött ki belőlem :D Folyton látom face-en, hogy megosztják a Sims3as képeket,meg tippeket,és ez volt az első dolog,ami megfogalmazódott bennem =)

    VálaszTörlés
  3. még mindig megvannak még a mentésid is. :D + a játékok

    VálaszTörlés
  4. Furcsa, én is a Diablo 2-n nőttem fel. :) Mondjuk eleinte inkább csak néztem, ahogy bátyámék játszanak, de sok-sok órára lekötötte a figyelmemet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát legelőször,mikor apám tolta,én is csak lestem,ahogy a Doom3at is,meg minden mást :D De később én is ki akartam próbálni *.* Fejlődtem :D

      Törlés