Oldalak

2012. augusztus 1., szerda

Shopping

Vííííí,ma elmentem városba,vásárolgatni! Mert el kellett kísérnem Márkót lakcím kártyát csináltatni,és utána bementünk az árkádba. Kaptam pár hónapja mamámtól ruhára pénzt,abból tettem félre cipőre egy 5öst,a másik 5öt meg ruhára költöttem. Voltam pár hete turizni,nagyon jó,és szép szoknyákat találtam - csipkecsodák,amiről régen csak álmodni mertem - , meg túrtam felsőt is, még szinte új volt,mert az árcédula is rajta volt o.O Szóval nem nagyon érdekelt,jöttek velem.
Na de ez múlthéten volt, most árkádozni voltam. Kaptam pénzt másik rokonoktól is -2ezret- ,meg sok megmaradt a turizásból (ott is pár száz ft-ot ha elköltöttem,mert kilós turiban voltam^^ ) Aztán beszabadultam az Alexandrába. Lehet nem kellett volna :D
80%os leárazások vannak,és nem lehet ellenállni.  Először megnéztük az aktuális könyveket,majd Gyűrűk Urás könyveket néztem- mert meg van még a szülinapi pénzem. Eléggé tudok spórolni.- , de gondolkodom még azon,hogy azt megvegyem e. Aztán elmentünk a nagyobb könyvekhez- mítoszos,ókori,meg mindenféle *.* Láttam egy csodás nagy Egyiptomi könyvet,hú de nagyon fájt a szívem,hogy 10-12 ezer ft-okba kerültek.
Aztán mentünk tovább,és megnéztük a 80%os könyveket,gondoltam találok valami jó regényt =) Hát jobbat találtam *.*

Ez egy nem túl nagy könyv,de az eredeti ára 5000 ft volt,és arról le volt értékelve 1485-ra. Hát hülye lettem volna ott hagyni. Ruha pénz ide vagy oda, nekem kellett :D Szeretem az Egyiptomi dolgokat,és ez a könyv sírt értem,főleg hogy volt egy bontott (fóliátlan),és egy bontatlan (fóliás). Szóval ezt nagyon elkapkodták.
Gondoltam nézelődök tovább,de így is örültem magamnak,hogy vehetek valamit ^^



Egészen addig jó volt,míg ezt meg nem találtam. Ez egy nagyon nagy könyv, és mellé irtó nehéz is. 9800 ftról volt leértékelve 2940 ft-ra !!!!  Emberek,hülye aki ott hagyja! Majdnem 10000 ft eredetileg. De ebből is úgy kellett halásznom bontatlant az aljáról. Elmondom,ez is visított értem :D  Persze belenéztem,mert volt bontott példány is,és jaaj,szerelem első látásra.
Aztán persze szenvedtem ,mert kézben kellett hoznom haza,és dög nehéz volt a kettő együtt,de megérte!
Aztán  gondoltam benézek a cipőboltba is,ha már bent vagyok az árkádban. Tutyi cipőket kerestem,mert magassarkú nekem nem kell,nem illik a súlyomhoz.  Aztán találtam egy ugyanolyan cipőt ami rajtam is volt- csak az enyém lila,és rajta egy csat szerűség- , de ez fekete volt,és volt a méretemben *.* De ez az egy darab  volt már,és a méretemben,és ez is kiáltott értem :D Szóval eltudtam költeni a cipőre félre tett pénzem. Mamám már úgy is nyüstölt,hogy mikor veszek magamnak kis cipőt. Hát elérkezett az ideje ^^ És annyira jó,kényelmes,és fekete :D Nem üt el a ruhámtól =)

Szóval összességében jól telt a mai napom,és örülök magamnak =)

4 megjegyzés:

  1. Látom, nem vagyok egyedül az Egyiptom-mániámmal. (:
    Amikor megpillantottam az egyik boltban az Ókori Egyiptom Képes Atlaszát, én is úgy voltam vele, ahogy te. Azon év karácsonyára szerencsére megkaptam szüleimtől, és teljes volt a szerelem. Szép vaskos, tartalmas, és - nem utolsósorban - drága darab az is.

    VálaszTörlés
  2. Hát igen. Vétek lett volna nem megvennem =) De a te darabod is szép lehet. Gondolom az is 9-10 ezer környékén volt!

    VálaszTörlés
  3. Igen, talán valahogy úgy...
    És jól tetted, hogy megvetted. :) Az ilyen akciókat nehéz kifogni...

    VálaszTörlés
  4. Na pontosan én is ezt mondtam barátomnak! Nem minden nap van 80%os leárazás =)

    VálaszTörlés