Oldalak

2012. december 2., vasárnap

Hobbitra készülj!

Jaaj,egész héten míg gyakorlatra jártam,ez tartott életben,hogy tudtam,hogy decemberben Hobbit!! S íme,december van,és már csak másfél hét *.* Nem tudom ki hogy van vele,de egyre nehezebben türtőztetem magam.

Most közölte Márkó,hogy ma megyünk lefoglalni a jegyeket,ugyanis közzétették már a mozi honlapján,hogy személyesen lehet jegyet vásárolni,foglalni meg majd csak később. Naná,hogy mi megyünk megvenni a jegyet- úgyis akkora tumultus lesz majd előtte lévő napokban,és lehet hogy hely se lesz. Szóval mi ma megyünk (vasárnap) és lefoglaljuk a premierre a jegyet!
13.án, 00:01kor lesz a legelső premier*.* Ott a helyünk! Én annyira izgatott vagyok,hogy le kéne lőni! :P


2 megjegyzés:

  1. Á, de irigyellek, hogy te már a premieren ott leszel! Nekem sajnos ez nem megoldható, mert csütörtökre esik, és ha az elmennék rá, másnap nem tudnék dolgozni menni, olyan fáradt lennék :( De majd hétvégén mi is megrohamozzuk a mozit! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én is nagyon nagyon boldog vagyok. Mondjuk furi lesz éjfél után :D életem első premierje ám ez- egyszer ezt is meg kell élnem *.*
      De amúgy ne szomorkodj,mert ti is megnézitek gondolom utána =) Jó sokan lesznek arra azért készüljetek,én előre félek már ám :D

      Törlés