Oldalak

2011. október 9., vasárnap

Fotózás

Ezen a héten, 6,7.én voltam fotózni. Első nap egy srác ismerősömet,akivel előtte még sose találkoztam,de így ismertük egymást facebookról. Nehézkesen indult a dolog,mert nem találtunk megfelelő helyet,majd kijutottunk valami romok közé,ahol marha jó fotók készültek =) A pózolás is nehezen indult be,de belejött a végére. Mondjuk én is igazgathattam volna,de ki nem állhatom ha nekem kell a modelleknek megmondani mit csináljanak,mert jobb szeretem ha magukat adják =) Most még szegény srác képeim dolgozok,mert elég nehezen jutok géphez,mert persze Márkónak ide kell ülnie játszani,mikor tudja hogy nekem melóznom kell. Mondjuk a srác nem sürget,jövőhétre meg is leszek szerintem.


A másik nap egy -akkor még- ismeretlen lánnyal dolgoztam,aki szerintem nagyon egy kis aranyos lány volt. Könnyen tudtunk együtt dolgozni,ő mozgott mindenfelé,jó persze nem erőltetetten, és így a képek is kifejezetten jók lettek. Nem kis számú rajongótábort szedett magának így össze ^^ Csak hát a férfiak kilőve,mert most épp alakulófélben van valaki,szóval a továbbiakban is mondom,hogy ne zaklassa senki!
Bejártuk az egész Margit szigetet,és mondhatom nagyon gyönyörű volt,mert azért fotózás mellett a tájat is figyeltem,és hát még mivel sose voltam ott,lehidaltam. Gyönyörű volt,főleg most,hogy jön az ősz,és hullanak a színes levelek,hát meseszép =) Remélem még pár emberrel mehetek erre a helyre=) Mondjuk jönnek az emberek akik felkérnek fotózásra,és sokan ezt a helyet választják =)






Az volt a nagy szerencsém,hogy hétvégére most senki nem jelentkezett be,mert iszonyatosan undorító az idő,és lyukas dorkóban nehezen boldogultam volna,plusz nem vízálló a gép ;)
(remélem a képek minőségén nem ront ez az oldal)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése