Oldalak

2011. október 3., hétfő

Ki vagyok akadva

Annyira elegem van már abból,hogy keresek,de nem találok semmilyen munkát. Felköltöztem Budapestre,és be is hívtak interjúkra,de mindegyik olyan volt hogy köszi inkább hagyjuk.
Kezdődött egy telefonos,pénzbehajtós munkával,ahol elmentem interjúra,nagyon aranyosak voltak velem,meg minden,aztán jött a második forduló,ahol "gyakorlat" volt,vagyis el kellett játszanom egy ilyen esetet hogy behajtom az xy összegű tartozást. Na már most nekem ilyen téren nincs tapasztalatom,ők meg nem tanítanak be az elején. Na és ott elbuktam ugye,mert azt se tudtam mit szabad hivatalosan mondani,és mit nem. De ez a cég olyan szinten buta,hogy a betanításokat ezek után a meghallgatások után kezdik meg. Jó,akkor egyértelmű volt,hogy engem nem vesznek fel,de barátom  kiállta ezt a "próbát" is,de szerencsétlent mégegyszer visszahívták,hogy a főnökkel is játssza el,de mikor bement,a recepciósra bízták. Milyen hely ez,ahol megállapodunk valamiben,és egy tulajdonképpen senki(recepciós) mondja meg hogy most oké,vagy nem oké. Hát kicsit kiakadtam. Plusz közölték hogy nem akarják barátomat se. Jól van mondom,akkor ennyit ezekről. Szerencsére barátom megúszta,mert pont felkarolta egy rokona,azt hiszem a nagybátyja,és az ő cégénél dolgozhat most,aztán ez is valami!

A másik ilyen interjú még jobb volt! Barátom talált egy masszőr hirdetést,betanítással. Megörül,mondta hogy küldjem be az önéletrajzom. Oké,megvolt,aznap még kaptam is a telefonhívást,hogy este 6 órára meghív magához a nő. Jaj,annyira örültem,hogy végre valami. Elmentem,felkapuztam,egy teljesen aranyos nőci várt az ajtóban. Mikor beléptem,nagyon tetszett a lakás,csak fura volt,hogy piros fényben úszott,de ettől függetlenül kész voltam,mert gyönyörű volt. Egyszer csak arra jön bikiniben egy fiatal csaj ,aki csak a mellét takarta bikini felsővel,alul meg odakapta a kezét. Jól van mondom,érdekes.
Leültünk a nőcivel,és közölte,hogy erotikus masszásról lenne szó. Ott elkerekedett a szemem,de azért gondoltam végig hallgatom. Kérdezte mennyire érdekel,hát mondom nem az én világom,de mit takar. Sokat ugye nem mondhatott róla,mert csak azoknak mondja el a dolgokat,akik elvállalják rögtön. Na most én kiakadtam. Mondta hogy kézi,orális munkák vannak,de semmi szex. Hát mondom még jó basszus,így pornózni is elmehetnék konkrétan. Akkor azzal jött nekem,hogy ő pedig kinézte belőlem,na erre még jobban lestem... Aztán jött azzal,hogy nem kell rögtön mindent vállalnom,meg hogy én tökéletes lennék,mert milyen szép az arcom. Mondtam hogy biztos nem,már barátom miatt sem. Akkor meg akart győzni,hogy beszéljek barátommal,biztos engedi majd,meg hogy neki is van párja,de ő elfogadja. Gondoltam magamban,hogy érdekes lehet a kapcsolat.
Akkor jött azzal is,hogy az elején elég lenne kéziznem csak ,ő is úgy kezdte,de később elvállalta az orálisat is,meg a franciát. o.O Én ekkorra már totál kész voltam. Aztán próbálkozott a pénzzel,hogy 3-4száz ezret lehet keresni...
Hát őszintén engem akkor cseppet sem érdekelt,ugyanis undorítónak,megalázónak,gyomorforgatónak találtam az egészet. Hogy én más pasihoz hozzáérjek úgy,ráadásul elnéztem az ott megforduló pasikat,és mind 30-40,de akár 50 éves is lehetett, egyszerűen majdnem elhánytam magam. De az még hagyján,hogy más pasihoz hozzáérni,de orálisan kielégíteni... áhh, pofám szakadt majdnem le. Innentől elegem lett a munka keresésből,illetve az interjúkból. Folyamatos megalázás,sikertelenség,és unom már. Ezért is döntöttem a Mamut mellett,mondom ott üzletek vannak,talán semmi ilyesmi nem fog érni.

Úgyhogy keresgélek ezerrel tovább. Ma is voltam pl. Mamutban,és pár üzletbe beadtam az önéletrajzomat ; volt ahol aranyosan,kedvesen fogadtak, de voltak olyan helyek,ahol öregebbek dolgoztak,és óckodtak ettől a dologtól,és mindenféle szöveggel leráztak. Féltik a poziciójukat :P Jön a fiatal munkaerő. Na mindegy,most egyenlőre ennyit tudtam tenni,aztán majd lesz valahogy. Én nagyon reménykedem,hogy hamarosan valaki felhív,valamelyik üzletből *.* Van egy nagyon kedvenc üzletem ott,annyi jó cuccot lehet kapni,mondjuk ott kedvesen fogadtak,csak juttassák el a főnöknek tényleg a papírokat. Már ez is eszembe jutott,hogy lehet hogy pár helyen szépen kidobják ezeket,bár lakótársam szerint kötelességük odaadni,ha érkezik be ilyen hivatalos papír.
A lényeg hogy nagyon szeretnék már dolgozni,nem is csak azért hogy legyen pénzem,hanem mert utálok itthon lenni,és ülni egész nap! Mást se csinálok,csak takarítok barátom után,főzök(ha van miből),rendbe vágom a lakást. Aztán gép. Na most ez unalmas,és akarok én is tevékenykedni valamit. Az se gond,ha egésznap bent kéne lennem egy üzletben,én vállalnám,csak legyen valami!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése