Oldalak

2012. július 9., hétfő

Rockmaraton előtti baráti összejövetel

Nagyon boldog voltam,mikor megtudtam,hogy a pesti barátaink lejönnek Pécsre. Mikor felköltöztünk Pestre,Márkónak volt egy srác ismerőse (Ákos) ,akit utána én is megismertem véletlenül, és kiderült,hogy  van egy kezdő zenekaruk. A basszeros csajjal,meg a dobos pasival ez a srác nagyon jóba volt. Aztán egyszer találkozunk így 5ösben,és megismertük mi is őket. Eléggé jóba lettünk,mert irtó aranyosak. A lány,és a fiú járnak (amúgy Emi,meg Kristóf) is.
Pesten volt pár alkalom,mikor így 5ösben elmentünk kocsmába,meg ilyesmi,amihez soha nem volt semmi kedvem,mert utálom a kocsmákat,meg a cigifüstöket,de kárpótolt az élmény,meg a jó beszélgetések.
No,és ők ketten jöttek le,-sajnos Ákos nem tudott- a rockmaraton miatt. Kristófnak itt lakik a mamája a közelünkben,és muszáj volt találkozni,úgyis mikor utoljára találkoztunk,az nem volt valami szép : akkor búcsúztunk el tőlük a hazaköltözés miatt. =(
De most nagyon örültek nekünk,és mi is hasonlóképpen. este bolyongtunk a városban,mert nem volt semmi nyitva,ők meg piát akartak venni,aztán kitaláltuk a tescot,ami pár perc séta volt. Míg oda nem értünk,addig beszélgettünk. Srácok mentek elől,mi meg hátul Emivel,és sok mindenről beszélgettünk. Szerencsére a gyaloglás nem volt halálos,mert már sötét volt,és nem volt nap. Elég későn találkozunk,de sajnos ilyen későn értek be.
Tescoba vettünk piát,vagyis ők,én ásványvizet vettem,mert nem akartam másnapos lenni semmiképpen! De így is úgyis megkínáltak az italokból. Mondjuk csak sört vettek,meg Emi vett valami gyümölcsital szerűséget,enyhén alkoholosítva. De ezekbe nem haltam bele,mert ebédeltem is,meg Márkó is hozott valami harapni valót.
Jól eldumálgattunk,sokat nevettünk,és nagyon jól éreztük magunkat,nagyon élmény volt velük újra összeülni. Kicsit nekem is jól esett kikapcsolódni,és végre kimozdulni itthonról. Persze ez csak a kezdet,mert ma elkezdődött a Rockmaraton (hétfő),és ők egész héten kint lesznek,és akarnak minket :P Ugyan mi nem megyünk be,mert idén nem tudtam jegyet venni sajnos,ami elég nagy trauma,mert ezidáig 4-5 éven keresztül kint voltam. Nem is feltétlenül a koncertek miatt,de a társaság nagyon jó szokott lenni. Sokszor rosszul választottam magam mellé embereket sajnos,de mostanra már egy egész jó fej társaság kialakult.
Plusz lent lesznek Dorináék is,neki is egy nagyobb baráti társasága fog összejönni,akiket én nem ismerek,de inkább lógok velük,mint egyedül.  Mondjuk nem hiszem,hogy mindennap lent leszünk,én kedden kimegyek mindenképp,mert egy lány megvette tőlem a hegesztő szemüvegem- ami még a műrasztás koromból van,de kb. egyszer sem volt rajtam-,plusz akarja hogy fotózzam,és nekem ez pénz. Aztán utána barátnőmet kell fotóznom,szóval lesz dolgom,de legalább hamarosan frissül a fotóblogom :D
Várom már a holnapot meg nem is,mert tudom,hogy nagyon meleg lesz,és be fogunk főni 30fokba. =/
De remélem jó lesz azért =)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése