Oldalak

2012. július 17., kedd

30 nap Gothoknak - 20. Ha bármilyen színűre festhetnéd a hajad, milyen színű lenne?

Elég sok színt kipróbálnék,de a sötét kék,és a vörös között vacilálok. Szeretem a feketét,mert kb. csak ez áll jól,de az se lenne csúnya,ha lennének sötét kék tincseim =)
Nagyon szerettem a fekete-szőke kombinációmat. Valamiért kontrasztos hatást adott,és imádom az éles kontrasztokat. Ezért tartom szépnek az olyan goth fotókat,ahol a nő teljesen feketében van,és mellé szőke.  Nekem sajnos vissza kellett festenem a hajam teljesen feketére,mert a szőke tönkre tette elől,plusz ez is hirtelen divatba jött az ismerőseim körében,és ezt már nagyon unom. Ezért egy gyenge pillanatomban vissza festettem a hajam feketére.
De pl. a 12.es ballagásomon fekete-vörös voltam. Mondjuk a fodrász atom béna volt,mert miután lenőtt a vörös,kiszőkítettem ott a hajam,és elfolyt a hajam,annyira béna volt. De mondjuk mindegyik ismerősömnek tönkretette a haját aki odajárt. De nekem az volt a szerencsém,hogy nem látszott sehol semmi,mert a hajam alsó rétege volt az ami letört.
Szóval most már csak a kék maradt vissza :D Nem tudom amúgy,hogy ha befesteném a hajam kékes feketére,akkor ugyanúgy roncsolódna e,mintha sima feketére festeném. Mert erről senki nem mond semmit. Mindenki a feketéről,a vörösről,és a szőkéről okoskodik,hogy mennyire káros,de mi a helyzet a kékes feketével vajon?!  Én úgy tudom,hogy nem káros az.

4 megjegyzés:

  1. Nem mondhatnám, hogy értek hozzá, de szerintem ha a fekete roncsol, akkor a kékesfekete is kb ugyanolyan mértékben. Szerintem neked nagyon jól áll a sima fekete egyébként :) én a helyedben így hagynám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát,valójában mindegyik hajfesték roncsolja a hajat szerintem,csak tudod,sokan mondták,hogy a fekete,meg a szőke megöli a hajat- hullani fog tőle meg ilyesmi. Én meg nem szeretnék kopasz lenni :D
      Kékesfeketének meg azt a sima boltokban kaphatóra gondolok- aminél nem is látszik a kék,csak ha fény éri. Mert erre meg sokan panaszkodtak,hogy nem ilyenre számítottak,mert tulajdonképpen fekete.
      De köszönöm,nem is szívesen válok meg a hajszínemtől =) Csak kímélni szeretném a hajam =(

      Törlés
    2. Indigóra nem gondoltál még? Macerásabb minden szempontból, mint a bolti festék, de egy utánanézést megérhet a dolog.

      Törlés
  2. Nem. Nem tudom mi az. Nekem a hennát ajánlották,csak hát félő,hogy a fekete hajamból valami fos szín lesz. =/

    VálaszTörlés