Oldalak

2012. július 12., csütörtök

Rockmaraton- Kedd

Kedden le kellett mennem mindenképpen rockmaratonra,mert volt munkám,meg megvolt beszélve haverokkal. Volt egy lány,akivel régebb óta beszélgetek (tőlem kért műrasztás tanácsot, így ismertem meg) ,és mondta ,hogy jön rockmarcsira,és kérdeztem,hogy érdekli e fotózás. Vicces,de érdekelte. Plusz eladtam neki az egyik hegesztőszemcsimet- amit még a műrasztás korszakomban vettem,de egyszer nem használtam,mert közben "levedlettem" azt a korszakot.
Aztán lent találkoztunk,ott készült egy nagyobb fotósorozat- jók voltak a fények,nem vett körül minket sok ember,szóval tudtunk dolgozni. Kb. 50-60 kép biztos készült róla,de fogadni mernék,hogy 10-20 ami tetszeni fog :D Persze nem én döntöm el,hanem a lány.
Aztán miután meg volt a fotózás,elmentünk Dorináékhoz- de közbe már 3 ember hozzájuk csapódott (számomra ismeretlenek),de nem voltak bunkók,és semmi gond nem volt,aranyosak voltak. Velük voltunk egy ideig,majd jött Emi,és mondta hogy menjünk hozzájuk. Hu,itt nagy sz@rban voltam,mert  Dorináékkal is szerettem volna lenni,de Emiékkel is,de a két társaság nem akart mozdulni egymás felé... Így odamásztam Emiékhez,mégis csak őket látom ritkábban,mert pestiek,aztán este mikor indultunk,együtt mentünk haza Dorináékkal.
Igazából jól éreztem magam. A kislány fotózása után még fotóztam Dorinát is,meg közösen párjával,készült pár csöves kép is, "csendélet" címmel :D Ezeket majd hamarosan látjátok,még nem volt erőm fel tenni se a gépre,nem hogy neki állni megszerkeszteni ^^'  De hamarosan neki állok.

Egy kis ízelítő =P
Kristóf,és Márkó,meg a kaja :P
 Később teszek fel még képet,de ez az ami szerkesztés nélkül is elmegy :P (mert nem én vagyok rajta xD) Ők meg úgyse sértődnek be,ha ezt felteszem.
Ma még kimegyünk egyszer,hogy azért Emiékkel találkozzunk még utoljára,mert lassan vége a maratonnak. Bámulatosan hamar elment ez a hét így is,hogy nem is voltam lent minden nap... Ez szörnyű. És most megint nem látjuk őket egy ideig-sőt lehet hogy többet nem,mert nem lesz több rockmarcsi =/  Kicsit rossz ez számomra,mert Pécs erről volt híres. De mondták a szervezők,hogy ilyen olcsó jegyárak mellett esélytelen fennmaradniuk- mert minden más drága. Szóval sajnálom,hogy utolsó,és ezért is így vagy úgy,de lent akartam lenni, még ha nem is tudok bemenni,de legalább lent voltam! =)

2 megjegyzés:

  1. Kicsit irigyellek, én is szívesen elnéztem volna... :/ :) És azért is, mert feléd vannak olyan bevállalós alkatok, akiket fotózhatsz. Bezzeg felém. :D :/
    Így fotográfus hajlamaim nem tudom kiélni.

    Nobilis.

    VálaszTörlés
  2. Hát azért nem mondanám,hogy túljelentkezés van modellek terén. Az az egy nagyon nagy mázlim van,hogy egyik barátnőm pécsi,és ugyanolyan goth mint én,így lazán fotózhatom,és mindig van alanyom ^^
    De én komolyabban is foglalkozom a fotózással- annyi hogy nincs külön stúdióm. =/ De megoldom a természetben ^^

    VálaszTörlés