Oldalak

2012. július 30., hétfő

Vége a nyugalomnak

Ma este érkezik haza mamám a nyaralásából. Őszintén szólva kicsit örülök. Túl nagy ez a ház nekem egyedül. Most egy hétig totál egyedül voltam,és mindent nekem kellett csinálni. Húgom ugye sosincs itthon,mindig a pasijánál van kint. Egyszer tette tiszteletét haza,és ennyi, másnap le is lépett. Anyu az elég ritkán van itthon- ő is vagy a pasijánál van,vagy dolgozik. Így maradtam én,aki ellátja a dolgokat itthon. A kutya etetést megszoktam már,nincs azzal gond,de az egész kert öntözése,hát nm egyszerű. De akkora szerencsém volt,hogy elég sokat esett múlt héten az eső,így keményen 3× kellett öntöznöm. Jó móka,de fárasztó,mert a ház előtti kertet kannákkal kell,és mire lecipelem,addig meghalok ^^ Ráadásul egyedül nagyon sokáig tart.
Ezen kívül ami még rossz volt,hogy nulla kommunikáció. A szám már ott tart,hogy összeragad. Felmentem netre,meg msnre,de ott nem kell beszélni,csak pötyögni. Most legalább újra lesz állandó beszélgető partnerem.
Bele gondoltam,hogy mi lesz itt ha nem lesz mama.... Senki nincs itthon soha,én meg egyedül kevés vagyok az egész lakásra.... egyszerűen nem tudom karban tartani normálisan. Szóval eléggé rossz.

Aztán ma kiakadtam,mert felhívott az a hülye ingatlanos nő- annyira unszimpatikus ,hogy el nem tudom mondani, de már az első perctől fogva ,hogy megláttam kiszállni a kocsijából. Arrogáns,kövér,színes tetkós,undormány,és mellé még akkora paraszt is,hogy nem hordott ekkorát a föld a hátán. -, és közölte,hogy van egy érdeklődő a házra... Mondta anya,hogy mi vissza lépünk,mert nem adjuk el a lakást,de erre közli a nő,hogy ha ezek meg akarják venni,akkor kötelező eladnunk,mert különben a különbözetet ki kell fizetnünk o.O Csodálatos... Nagyon nagyon remélem,hogy visszamondják,és másik házat választanak,mert ha költöznünk kell innen akkor kinyírom magam. Ugyanis anyámék panelba akarnak költözni,de sok eszük volt anno,mikor ezt kitalálták,ugyanis nekünk van egy nagy testű kutyánk,akinek térre ,és mozgásra van szüksége,emellett nyáron,ősszel,és tavasszal hullik a szőre mint a fene,én meg irtóra allergiás vagyok... Emellett nekünk van 3om macskánk is,akikre szintén kijön az allergiám -sokkal durvábban mint a kutyákra-, ha egy légtérben vagyok velük hosszú ideig. Erre volt példa télen,mikor minden macska bent volt. Megtelik a levegő a bőrükön lévő anyaggal egy idő után,én meg lélegezni nem vagyok képes. Fújom az orrom ,hogy ne fulladjak meg,aztán még én vagyok lehurrogva,hogy mit fújom mindig az orrom.
Jaaj,és van még kettő hörcsögöm is,akik szintén bebüdösödnek egy idő után,és megfulladok. És akkor ezek után panelba akarnak költözni...
A kutyát én etetem,nekem kéne levinni 3× sétálni-amiből csak futkorászás lenne,mert ez a kutya nem képes sétálni,plusz a szőre minden bútoron megtapadna,és kb. mindennap takarítani kéne,ami szintén mamámra,vagy rám várna,mert amúgy mindenki szarik rá. Szóval a boldogságom határtalan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése