Oldalak

2012. július 11., szerda

30 nap Gothoknak - 16. Hogyan öltözködsz általában?

Hmm,nem nehéz erre a kérdésre a válasz. Lehet,hogy sokakat meglep,de én az utcára is goth szerelésben megyek. Mikor még sulis voltam,akkor oda is így mentem. Mindenhova így megyek. 
Természetesen otthon azért nem vagyok így kiöltözve,de itt nem is lát senki. Úgy vagyok vele,hogy nem szeretek igénytelenül utcára lépni. Mondjuk a tescoba nagy bevásárlásra nem így megyek... Oda sajnos muszáj melegítőbe mennem,mert praktikusabb. Mikor leugrok Márkóhoz,oda is sokszor melegítő nadrágba,meg zenekaros pólóba megyek,nem szoktam szórakozni. De ha mondjuk a városba kell mennem,vagy valakivel találkozok,akkor egyértelmű,hogy nem leszek igénytelen.
Tudom,sokan csak fesztiválokra,meg bulikra öltik fel a stílust,magyarul hétvégi,vagy buli gothok. De szerencsére van azért olyan is,aki egy véleményen van velem =)
De nekem ez pl. nem kényelmetlen. Mert hallottam már olyat is,hogy azért nem öltözködnek így,mert kényelmetlen napi viseletnek,meg ilyesmi. Hát könyörgöm,nem kell mindig 6 kiló csipkébe feszíteni =) Nekem is vannak egyszerűbb darabjaim,azokban nyomulok =)
Mert ha megnézünk egy wgt-s (wave gothic treffen) fesztiválos képsorozatot,ott aztán tényleg mindenki extrán van felöltözve,de azért gondolom a mindennapokban,ők is szolidabbak. De ez nem feltétlenül jelenti azt,hogy nem húznak szép szoknyát vagy valami,csak nem ennyire extrát.

De visszatérve; én szoknyás,bakancsos lányka vagyok. A bakancsot nyáron azért lecserélem kis balett cipőre,vagy minek hívják ezeket.  De az alap szerelésem megmarad.

2 megjegyzés:

  1. Abszolút egy állásponton vagyok veled, bár én bevásárláskor is "kirittyentem" magam :D ... Na jó, azért nem durván. Otthon én is short + kinyúltpólók, de csak azért ,mert úgyis takarítok vagy főzök, és nagyon ideges lennék ha a ruháimban kár esne :( ...
    De gimiben szintén full fekete, meg minden, meg akkor durvábban is öltözködtem, mostanában elég visszafogott, szolídan elegáns vagyok :D , gimiben meg azért mégis csak elég durván lázadtam :) ...

    VálaszTörlés
  2. Jó,azért én se megyek igénytelenül le a boltba,de mégse öltözök úgy ki :P
    No,ez meg a másik, én se örülnék ha valami baj lenne a ruháimmal.
    Én nem a lázadás miatt öltöztem úgy a középsuliba se =) Csak egyszerűen nekem ez tetszett,és ennyi, mint ahogy most is ^^

    VálaszTörlés